Nvidia Mx130
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,865
Slim olabilir 4k tv'in yok ise proya çok gerek yokmortal kombat rdr2 gta felan oynayacamda hangi modelleri daha iyi kasa modeli olarak
Slim olabilir 4k tv'in yok ise proya çok gerek yokmortal kombat rdr2 gta felan oynayacamda hangi modelleri daha iyi kasa modeli olarak
yok ya okadar uçmayalınBütçen yeterse PS4 PRO al.
Nereden elden alabilirsin?link at![]()
Kesinlikle,Pro almaya çalış.Baban 10 numara adammış bu arada kıymetini bilBütçen yeterse PS4 PRO al.
Eğer ki konsol oyunlarını seviyorsanız alınır. Exclusive oyunlar falan gayet güzel. Eğer ki yeni sistem toplamayacak olsaydım alırdım. Fakat Fat kasalar ısınıyor diye biliyorum, Slim ya da PRO modeli daha iyi olacaktır.Beyler öncelikle merhaba ben yiğit discorddakiler beni tanır herkese pc konusunda yardım ediyordum fakat bu kez benim yardıma ihtiyacım var
daha dün telefonda gezinirken ps3 lere bakıyodum ondan sonra arkamı döndüm babam bakıyormuş meğer arkamdan aldı telefonu başladı onlara bakmaya sonra googleye ps5 yazdı tabi benim kalp güm güm sonra fiyatlara baktı ps4 e bakmaya başladı bunun 2.elini doğum gününde alcam dedi doğum günüm 21 haziran şimdi o gün geldiğinde nelere bakmalıyım ps4 de nelere dikkat etmeliyim cevaplarsanız sevinirim bide 2021 de hala ps4 alınır mı?
Slim olabilir 4k tv'in yok ise proya çok gerek yo
dediğinden ne söyliyim bir şey anlamadım ilkkez ps sahibi olucamda heyecan basıyorEğer ki konsol oyunlarını seviyorsanız alınır. Exclusive oyunlar falan gayet güzel. Eğer ki yeni sistem toplamayacak olsaydım alırdım. Fakat Fat kasalar ısınıyor diye biliyorum, Slim ya da PRO modeli daha iyi olacaktır.
forum.donanimarsivi.com
alınır alırken slim kasa almaya dikkat edin sadece en sorunsuz oolanı o
manisa akhisardayımNereden elden alabilirsin?
evde 1080p ve 4k tv var fakat ben çoğunlukla 1080p kullanmak zorundayım pro ile slim arasında fps fark varmı?Kesinlikle,Pro almaya çalış.Baban 10 numara adammış bu arada kıymetini bil![]()
Var diye biliyorum.evde 1080p ve 4k tv var fakat ben çoğunlukla 1080p kullanmak zorundayım pro ile slim arasında fps fark varmı?
Grafik farkı var. Pro'nun grafikleri daha iyi.evde 1080p ve 4k tv var fakat ben çoğunlukla 1080p kullanmak zorundayım pro ile slim arasında fps fark varmı?