ps4 yerine pc toplarsan çok daha mutlu olursun dostumBeyler öncelikle merhaba ben yiğit discorddakiler beni tanır herkese pc konusunda yardım ediyordum fakat bu kez benim yardıma ihtiyacım var
daha dün telefonda gezinirken ps3 lere bakıyodum ondan sonra arkamı döndüm babam bakıyormuş meğer arkamdan aldı telefonu başladı onlara bakmaya sonra googleye ps5 yazdı tabi benim kalp güm güm sonra fiyatlara baktı ps4 e bakmaya başladı bunun 2.elini doğum gününde alcam dedi doğum günüm 21 haziran şimdi o gün geldiğinde nelere bakmalıyım ps4 de nelere dikkat etmeliyim cevaplarsanız sevinirim bide 2021 de hala ps4 alınır mı?
2000-2500 liraya nası bi sistem toplayabilir ki?ps4 yerine pc toplarsan çok daha mutlu olursun dostum
bu arada bütçen nedirps3 de bile bazı oyunlar 60 fps bunda bütün oyunlarmı 30fps?
rx 470 r3 2200g 1200 de olur ama r3 2200g apu dışında 1200den yine öndeHobb uyarı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2000-2500 liraya nası bi sistem toplayabilir ki?
Bu sistemi alsa nolur almasa nolur? PS4 daha iyi sistemden.rx 470 r3 2200g 1200 de olur ama r3 2200g apu dışında 1200den yine önde
değil rx 470in işlem gücü daha çok ps4 prodanBu sistemi alsa nolur almasa nolur? PS4 daha iyi sistemden.
bu arada 2.5ksı var ise xbox one x almalı eski neslin en güçlüsüBu sistemi alsa nolur almasa nolur? PS4 daha iyi sistemden.
Olay sadece ekran kartı değil. Senin önerdiğin sistem Horizon gibi ağır oyunları PS4 kadar rahat kaldırıp çalıştırabilecek mi?değil rx 470in işlem gücü daha çok ps4 prodan
2500'e One X bulursan bana da al.değil rx 470in işlem gücü daha çok ps4 prodan
bu arada 2.5ksı var ise xbox one x almalı eski neslin en güçlüsü
buldum bile de öyle konuşuyorum https://www.sahibinden.com/ilan/iki...onsol-oyun-konsolu-xbox-one-x-827928812/detayOlay sadece ekran kartı değil. Senin önerdiğin sistem Horizon gibi ağır oyunları PS4 kadar rahat kaldırıp çalıştırabilecek mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
2500'e One X bulursan bana da al.
Doğru haklısın, Xbox piyasasını bayağıdır takip etmiyorum. Sağol gösterdiğin için.buldum bile de öyle konuşuyorum https://www.sahibinden.com/ilan/iki...onsol-oyun-konsolu-xbox-one-x-827928812/detay
Xbox Series X Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
Xbox Series X Modelleri uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.www.sahibinden.comçünkü ps4 ona göre optimize edildi rx 470te edilseydi olurduXbox One X Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da
En ucuz Xbox One X konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
doğru konsollar daha uzun ömürlüDoğru haklısın, Xbox piyasasını bayağıdır takip etmiyorum. Sağol gösterdiğin için.
Ama PS4 veya XONE yerine RX470'li bir sistem almak saçmalık. Çok saçma. Öyle bir sistem alsa adam akıllı bir şey yapamaz. 1-2 yıl sonra upgrade etmekle uğraşak.