yiğithankorkmax
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kaç fps;?Var diye biliyorum.
kaç fps;?Var diye biliyorum.
Tam olarak bilmiyorum dostum.kaç fps;?
Anlatamadığım için kusura bakmayın Exclususive oyunlar için alınabilir. Onun dışında konsolda oyun oynamayı seviyorsanız alınabilir. Düz PS4 modeli ısınıyor diye biliyorum. Bu yüzden Slim ya da PRO modelini almanızı öneririm. PRO modeli normal PS4 modeline göre daha performanslı. Umarım açıklayabilmişimdir.teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
dediğinden ne söyliyim bir şey anlamadım ilkkez ps sahibi olucamda heyecan basıyor
AAA oyunları ikisi de 30 FPS oynatıyor. PS4 Pro'da FPS drop daha az ve grafikler daha iyi.kaç fps;?
ps3 de bile bazı oyunlar 60 fps bunda bütün oyunlarmı 30fps?AAA oyunları ikisi de 30 FPS oynatıyor. PS4 Pro'da FPS drop daha az ve grafikler daha iyi.
Bütçeyi aşıyorsa PS4 Slim de alınabilir.
PS 3 de 60 FPS oyun yok diye biliyorum.ps3 de bile bazı oyunlar 60 fps
Hayır. Fifa, Pes gibi oyunlar 60 FPS. RDR 2, GoW 30 FPS.bunda bütün oyunlarmı 30fps?
Hayır, hepsi 30 değil. AAA oyunlar 30fps.ps3 de bile bazı oyunlar 60 fps bunda bütün oyunlarmı 30fps?
umarım mortal kombat 60fps dir teşekkürler enis cheryysonPS 3 de 60 FPS oyun yok diye biliyorum.
Hayır. Fifa, Pes gibi oyunlar 60 FPS. RDR 2, GoW 30 FPS.
Ama PC 30 FPS'i gibi değil, gayet akıcı.
para olsa pro alıcamPS4 hala alınabilir konsol, oynayabileceğin bir sürü oyun ve çıkacak onlarca oyun bulunmakta. En az 2-3 yıl daha götürür seni.
Rehberime bakabilirsin.
Rehber - Hala PS4 alınır mı?
Hala PS4 alınır mı? Bu soruyu bu aralar forumda sıkça görmeye başladım. Ve bir rehber hazırlamak istedim. O zaman yavaştan başlayalım. PS4 Hala alınır mı? Evet, alınır. PS4 şuan en güncel konsollardan biri fakat bildiğiniz üzere PS5 ve Xbox Series X-S çıkışını gerçekleştirdi. Peki bu...forum.donanimarsivi.com
Hayır, hepsi 30 değil. AAA oyunlar 30fps.
Ek olarak, bu satten sonra PS4 alacaksan Pro dışında bir şey almanı önermem. Slim ve Fat kasanın ömrü tükenmek üzere.
Evet, 60FPSumarım mortal kombat 60fps dir teşekkürler enis cheryyson
ne kadar iyi bir baban varmışBeyler öncelikle merhaba ben yiğit discorddakiler beni tanır herkese pc konusunda yardım ediyordum fakat bu kez benim yardıma ihtiyacım var
daha dün telefonda gezinirken ps3 lere bakıyodum ondan sonra arkamı döndüm babam bakıyormuş meğer arkamdan aldı telefonu başladı onlara bakmaya sonra googleye ps5 yazdı tabi benim kalp güm güm sonra fiyatlara baktı ps4 e bakmaya başladı bunun 2.elini doğum gününde alcam dedi doğum günüm 21 haziran şimdi o gün geldiğinde nelere bakmalıyım ps4 de nelere dikkat etmeliyim cevaplarsanız sevinirim bide 2021 de hala ps4 alınır mı?
sıfır fiyatını bence pek hak etmiyor oyüzden 2.ele yöneldim 4 5 tanede yanına oyun alırım bide ps plus 1 2 yıl götürürne kadar iyi bir baban varmış
bece sıfır alcaksan ps+oyun olan kutular var onları tercih edebilirsin.
teşekkür edermEvet, 60FPS
Ama sakın Fat alma. Şansın varsa kesinlikle Slim ya da Pro al.sıfır fiyatını bence pek hak etmiyor oyüzden 2.ele yöneldim 4 5 tanede yanına oyun alırım bide ps plus 1 2 yıl götürür
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederm