Neler Yeni

2021 de Playstation 4 alınır mı??

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
teşekkürler

Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğinden ne söyliyim bir şey anlamadım ilkkez ps sahibi olucamda heyecan basıyor
Anlatamadığım için kusura bakmayın :( Exclususive oyunlar için alınabilir. Onun dışında konsolda oyun oynamayı seviyorsanız alınabilir. Düz PS4 modeli ısınıyor diye biliyorum. Bu yüzden Slim ya da PRO modelini almanızı öneririm. PRO modeli normal PS4 modeline göre daha performanslı. Umarım açıklayabilmişimdir.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
@isikt11 hocam hala gelmemiş galiba.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
PS4 hala alınabilir konsol, oynayabileceğin bir sürü oyun ve çıkacak onlarca oyun bulunmakta. En az 2-3 yıl daha götürür seni.
Rehberime bakabilirsin.
ps3 de bile bazı oyunlar 60 fps bunda bütün oyunlarmı 30fps?
Hayır, hepsi 30 değil. AAA oyunlar 30fps.

Ek olarak, bu satten sonra PS4 alacaksan Pro dışında bir şey almanı önermem. Slim ve Fat kasanın ömrü tükenmek üzere.

PS 3 de 60 FPS oyun yok diye biliyorum.

Hayır. Fifa, Pes gibi oyunlar 60 FPS. RDR 2, GoW 30 FPS.
Ama PC 30 FPS'i gibi değil, gayet akıcı.
umarım mortal kombat 60fps dir teşekkürler enis cheryyson
Mesaj otomatik birleştirildi:

PS4 hala alınabilir konsol, oynayabileceğin bir sürü oyun ve çıkacak onlarca oyun bulunmakta. En az 2-3 yıl daha götürür seni.
Rehberime bakabilirsin.

Hayır, hepsi 30 değil. AAA oyunlar 30fps.

Ek olarak, bu satten sonra PS4 alacaksan Pro dışında bir şey almanı önermem. Slim ve Fat kasanın ömrü tükenmek üzere.
para olsa pro alıcam :(

beyazdg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
bg
Beyler öncelikle merhaba ben yiğit discorddakiler beni tanır herkese pc konusunda yardım ediyordum fakat bu kez benim yardıma ihtiyacım var :)

daha dün telefonda gezinirken ps3 lere bakıyodum ondan sonra arkamı döndüm babam bakıyormuş meğer arkamdan aldı telefonu başladı onlara bakmaya sonra googleye ps5 yazdı tabi benim kalp güm güm sonra fiyatlara baktı ps4 e bakmaya başladı bunun 2.elini doğum gününde alcam dedi doğum günüm 21 haziran şimdi o gün geldiğinde nelere bakmalıyım ps4 de nelere dikkat etmeliyim cevaplarsanız sevinirim bide 2021 de hala ps4 alınır mı?
ne kadar iyi bir baban varmış(y)
bece sıfır alcaksan ps+oyun olan kutular var onları tercih edebilirsin.

Top Bottom