175 ₺ AM4 Soğutucu önerisi

T6 bakılabilir ancak 210 TL civarına gelir, alternatif olarak buna bakabilirsin.
Ben de aynısını bugün satın aldım, hiç fena durmuyor. 6 ısı borusu ve 3 RGB fan 190 TL'ye baya iyi. Eğer Papara kullanıcısı isen 9.50 TL para iadesi de alıyorsun ve 180 TL'ye gelmiş oluyor.
çok iyii

Cok buyuk hocam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Içinden cikan macun yeterlimidir yoksa ekstradan alinmali mi?
Mx4 Alırsanız İyi Olur İçindeki Macuna İyi denemez para yoksa 3ay falan içindekını kullan sonra bu macunu al

Kesinlikle, yarın kargoya verilse Pazartesi günü elime ulaşacak demektir. Konu açmayı düşünüyorum, kimse açmamış gibi. T6 Ultra rakibi hatta fan sayısından ötürü daha iyisi bile denilebilir. Fanları da T6'ya göre daha kaliteli gibi duruyor, özelliklerine baktığımız zaman baya iddialı ürün gibi.
Cok buyuk hocam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Içinden cikan macun yeterlimidir yoksa ekstradan alinmali mi?
Aslında çok büyük değil, tabii low profil RAM'in yok ise öndeki fanı çıkarman gerekebilir veya yukarı doğru çıkarabilirsin.

Bütçene göre 12CM mümkünse çift kule çift fan ve CPU temas tabanı bakır boru kaplı modellere bakmalısın.

Kesinlikle, yarın kargoya verilse Pazartesi günü elime ulaşacak demektir. Konu açmayı düşünüyorum, kimse açmamış gibi. T6 Ultra rakibi hatta fan sayısından ötürü daha iyisi bile denilebilir. Fanları da T6'ya göre daha kaliteli gibi duruyor, özelliklerine baktığımız zaman baya iddialı ürün gibi.

Aslında çok büyük değil, tabii low profil RAM'in yok ise öndeki fanı çıkarman gerekebilir veya yukarı doğru çıkarabilirsin.
İhtiyacım olsa alırım

Bütçene göre 12CM mümkünse çift kule çift fan ve CPU temas tabanı bakır boru kaplı modellere bakmalısın.
Ben önceden baktım T6 vardı aklımda zaten forumda da bir çok arkadaş T6 diyor onu alacağım gibi.Aklınızda önerebileceğiniz bir model var mı?

Geri