ThrottleStop Başlangıçta Çalıştırma

ffreaky

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi, ThrottleStop programının bilgisayarım açıldığında açılmasını istiyorum.
Bunun için söylenen yöntem olan appdata klasöründeki başlangıç klasörüne kısayolu kopyalamayı denedim, fakat sonuç vermedi.
Nasıl yapılacağını bilen arkadaşlar yazabilir mi?

genelde görev yöneticisinden ayarlarsınız başlangıçta açılmaları oraya baktınız mı?

genelde görev yöneticisinden ayarlarsınız başlangıçta açılmaları oraya baktınız mı?
Orada sadece başlangıçta ayarlanmış şeyleri kapatmamıza yarayan bir menü bulunur.
ThrottleStop orada etkinleştirilmiş gözüküyor başlangıç klasörüne attığım zaman fakat başlangıçta açılmıyor.
CCleaner ile de kontrol ettim başlangıç aracıyla, orada da aynı şekilde gözüküyor fakat sonuç 0.

Orada sadece başlangıçta ayarlanmış şeyleri kapatmamıza yarayan bir menü bulunur.
ThrottleStop orada etkinleştirilmiş gözüküyor başlangıç klasörüne attığım zaman fakat başlangıçta açılmıyor.
CCleaner ile de kontrol ettim başlangıç aracıyla, orada da aynı şekilde gözüküyor fakat sonuç 0.
Demek istediğiniz anlamadım. Görev yöneticisinde zaten başlangıçta açılması istenen şeyleri etkinleştirmek için bir sekme mevcut ben de bundan bahsettim. Startup klasörüne attınız ve görev yöneticisinden de etkinleştirdiyseniz herhangi bir fikir sahibi olamadım bunun hakkında. Benim de aynı sorunum msi afterburnerla var. Ne yaptıysam o da açılmıyor.

Geri