Yerimde olsaydınız ne yapardınız?

Almanya'ya gittiğinde okul okuyamıyacaksın, gidip bir kebapçıda çalışacaksın. Herkes altında BMW ile gezicek yani bir anlamı yok o arabalar sadece Türkiye'de değerleniyor ve sen ilk gittiğinde 5 sene araba alamıyacaksın. Ardından evlenecek birini bulman bile zor kim kebapçıyla evlenir orda okul okumak kolay eğer doğduysan kadın gider mühendisle evlenir. En fazla gidip bir tane fakir bir kadınla mantık evliliği yaparsın mutluda olmassın. Daha sayarım ama yaşam kalitesi ve parası çok iyi bunlara dayanacaksan git.
Dostum elimde mesleğim olucak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vasfın filan yoksa hiç durma
Gazla Almanyaya
Hocam giderken mesleğim olucak yaşam standartları daha iyi olfuğu için gitmek istiyorum.

Dostum elimde mesleğim olucak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam giderken mesleğim olucak yaşam standartları daha iyi olfuğu için gitmek istiyorum.
Bas bas bas hic durma
Bu ülkede doktor veya millet vekili çocuğu akrabası değilsen veya baban zengin degilse kolay kolay iyi şartlarda yaşayamazsın.

Hocam bende aynısınï düşünüyorum ortalama seviyede bir mesleğim bile olsa rahatlıkla geçinirim.
Imkan varsa git dostum .
Yeni nesil doktorlar bile egea`ya biniyor durum vahim .

Yabancı dil olayı seni zorlayabilir.
Hocam ben insanlarla sohbet etmeyi severim sıcakkanlıyım(yılışık bi tip değilim yanlış anlamayın) kendimi sevdiririm konuşa konuşa çözerim en kötü ne olur uzun sürede öğrenirim.

Hocam ben insanlarla sohbet etmeyi severim sıcakkanlıyım(yılışık bi tip değilim yanlış anlamayın) kendimi sevdiririm konuşa konuşa çözerim en kötü ne olur uzun sürede öğrenirim.
Okula falan gidiceksen almanca lazım diye biliyorum.

Kültür çakışması ve dini sorunları göz ardı edecekseniz gidilebilir.
Hocam yanlış anlamayın pek dindar birisi değilim sadece oruç tutarım cumaya giderim vakit namazlarını kılmam, eğer evlenirsem evleneceğim kişinin dini umrumda değil insan olması önemli benim için.

Hocam yanlış anlamayın pek dindar birisi değilim sadece oruç tutarım cumaya giderim vakit namazlarını kılmam, eğer evlenirsem evleneceğim kişinin dini umrumda değil insan olması önemli benim için.
Kültür cakismasi olur biraz zamanla asimile(pek doğru bir tabir değil ama)olursun yani alışırsın o zaman.

Kültür cakismasi olur biraz zamanla asimile(pek doğru bir tabir değil ama)olursun yani alışırsın o zaman.
Hocam pek sorulmaz ama merak ediyorum yaşı benden büyük diye akrabama soramadım, taharret meselesi nasıl oluyor hocam avrupada😁 bu arada ciddiyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri