Gamepad önerir misiniz ?

T O B İ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
688
Pc uyumlu maks 100 tl lik gamepad önerir misiniz ?

2. el bakmanızı öneririm, F310 falan bulabilirsiniz.
0 olarak bütçeyi arttırmanız gerekebilir.
Ne kadar idare eder orasını bilemem, ancak bütçenize göre alabileceğiniz en iyi gamepad bu.

2. el bakmanızı öneririm, F310 falan bulabilirsiniz.
0 olarak bütçeyi arttırmanız gerekebilir.
Ne kadar idare eder orasını bilemem, ancak bütçenize göre alabileceğiniz en iyi gamepad bu.
Hocam xbox 360 diyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve bu alınır mı ?

Attığım gamepad daha iyi, PC ile uyumlu. X-Input desteği var, direkt Xbox 360 kolu olarak gördüğü için herhangi bir ayar yapman gerekmiyor.

Attığım gamepad daha iyi, PC ile uyumlu. X-Input desteği var, direkt Xbox 360 kolu olarak gördüğü için herhangi bir ayar yapman gerekmiyor.
Peki hocam ben hep ps koluyla oynadım şu ana kadar xbox kullansam tasarımı tuş yeri fln sıkıntı olur mu alışmam uzun sürer mi ? Yoksa daha mı ergonomik ?

Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Siyah USB Gamepad | ITOPYA
bu bende var, Forza Horizon 4 gibi titreşimin fazla olduğu oyunlarda gamepad'den dolayı sürekli "Gamepad bağlantısı kesildi." diye hata alıyorum. Kısacası alma.

@MerX Zamanında PS kolu kullandım, şu anda Xbox ile aynı dizilimde gamepad kullanıyorum. Benim için Xbox ergonomi açısından PS'den fazlasıyla iyi, tabii bu kişiden kişiye göre değişir. Alışman hiç uzun sürmez, 3-4 güne tamamen alışırsın.

100 TL ye anca bunu buldum önerebilecek ama https://www.hepsiburada.com/snopy-r...-8m-joypad-p-HBV00000KLND2?magaza=Hepsiburada 2.el temiz logitech f310 bulabilirsin belki 100 TL ye ben kullanıyorum gayet iyi.
@MerX Zamanında PS kolu kullandım, şu anda Xbox ile aynı dizilimde gamepad kullanıyorum. Benim için Xbox ergonomi açısından PS'den fazlasıyla iyi, tabii bu kişiden kişiye göre değişir. Alışman hiç uzun sürmez, 3-4 güne tamamen alışırsın.
İkinize de çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,674
Üyeler
188,146
Son üye
silem
Geri