En temizi yeni sistemkendin deneyerek bulman lazım eğer donanımsal bir hata ise ilk olarak HDD yi imkanın varsa değiştirip denemelisin eğer sorun devam ederse ramleri gene çozülmesse anakartı değiştirmen lazım ,geçenlerde laptopta yaşadığım bir sorundu bu format ile çözülmemişti
eğer pc eski ise ve pc ye fazla vakit ayırıyosan en güzeli evet yeni sistemEn temizi yeni sistem![]()
aileyi ikna etmek sıkıntı :değer PC eski ise ve PC ye fazla vakit ayırıyosan en güzeli evet yeni sistem![]()
eğer düzenli bir gelirin varsa kenara para ayırarak başlayabilirsin parça parça almak . şuan sana zor ve pahalı gelebilir ama bir kaç parça aldığında pc toplama isteğin dahada artacaktır . eğer düzenli gelirin yoksa ders çalışmak için gerekli falan de bence işe yarar hem çok yalanda sayılmazaileyi ikna etmek sıkıntı :d
usta pc açılırken olmuyor bu sorun oyun oynarken oluyor başka bir platformda sordum ismini vermeyeyim orda ekran kartının yazılımıyla alakalı olabilir dediler r7 240 var bende amd 2020 programını yükledikten sonra böyle oldu cd ile yapsam düzelirmi acabaeğer düzenli bir gelirin varsa kenara para ayırarak başlayabilirsin parça parça almak . şuan sana zor ve pahalı gelebilir ama bir kaç parça aldığında PC toplama isteğin dahada artacaktır . eğer düzenli gelirin yoksa ders çalışmak için gerekli falan de bence işe yarar hem çok yalanda sayılmaz![]()
benimde amd r7 370 vardı son günceleme ile bana göre perfonmansı düştü bende eski sürüme tekrar geri yükledim şuan . sende aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılara girip amd nin sürücüsüne sağ tıklayıp özelliklerden sürücü kısmından eski sürüme geri yükleye tıklayıp eski sürüme dönebilirsin .usta PC açılırken olmuyor bu sorun oyun oynarken oluyor başka bir platformda sordum ismini vermeyeyim orda ekran kartının yazılımıyla alakalı olabilir dediler r7 240 var bende AMD 2020 programını yükledikten sonra böyle oldu cd ile yapsam düzelirmi acaba