hs35 arctis 1-3

Reaksiyon skoru
13
arkadaşlar Corsair Hs35 kulaklıgı ile Steelseriesin 1ve 3 arctis modelleri arasındayımda bütce olarak ve indirim olarak hs35 şuanda indirimde ne tavisye ederseniz ve bunların kullanıcısı olanlar varsa cok önemli benim icin hs35 de 50neodium sürücüler var
steelseriesde 40 bunlarda fark yaratırmı bilgisi olan varsa yazarsa seviniirim iyi günler.

Steelseries Arctis 3 tercih ederim bana daha kaliteli geliyor sünger, bassı, tizi gibi şeyleri

Steelseries Arctis 3 tercih ederim bana daha kaliteli geliyor sünger, bassı, tizi gibi şeyleri
bütce olarakta baktıgımızda peki şuanda 240 tl gibi ffiyatı var hs35 in arctis 3 degermi 40 neodium sürücüleri var icerisinde tasarım olarak cok güzelde aralarında fark varmı

Aslında bütçe anlamından Gamepower Luna alabilirsin çok deneme şansım olmuştu çok kaliteli bir kulaklık, şu anda James Donkey 710 kullanıyorum bu kulaklık da çok kaliteli süper cuma indiriminden 119TL'ye almıştım.

Aslında bütçe anlamından Gamepower Luna alabilirsin çok deneme şansım olmuştu çok kaliteli bir kulaklık, şu anda James Donkey 710 kullanıyorum bu kulaklık da çok kaliteli süper cuma indiriminden 119TL'ye almıştım.
gamepower markasına cok baktım ama itopyada indiirm yakaladım bilindik marka azda olsa ic rahatlatıyor yani gamepower klavyem rgb mouse pad kullanıyorum şuanda cok memnunum ama kulallık farklı bi dünya :)

gamepower markasına cok baktım ama itopyada indiirm yakaladım bilindik marka azda olsa ic rahatlatıyor yani gamepower klavyem RGB mouse pad kullanıyorum şuanda cok memnunum ama kulallık farklı bi dünya :)
Hangi anlamda ne demek istedin kulaklık anlamında?

gamepowerın ürünlerini kullanıyorum ama kullalıkta öne cıkan markalara bakmak istiyorum demek istedim. hs35 iyi midir??
HS35 piyasanın en iyilerindendir dostum. Böyle güzel bir indirim yakalamışken JD yada GP'ye yönelmek ahmaklık olur. Buyrun link de bırakayım. Alın geçin.

HS35 piyasanın en iyilerindendir dostum. Böyle güzel bir indirim yakalamışken JD yada GP'ye yönelmek ahmaklık olur. Buyrun link de bırakayım. Alın geçin.

hocam kullanıyormsn ? böyle kesin bişey söylüyorsunda sipariş ettim ama iptal ederim eger yani istedigim şu arkadaşlarımla konuşurken sesim anlaşılsın oyun oynarken adam solumdamı sagımdamı üstümdemi duyayım fazlasını beklemiyorum saten

gamepowerın ürünlerini kullanıyorum ama kullalıkta öne cıkan markalara bakmak istiyorum demek istedim. hs35 iyi midir??
Hs35 görünüm ve kulak pedi olarak çok kaliteli gelmedi, Gamepower Luna'nın malzeme kalitesi çok güzel ve ayrıca kafa bandı var, RGB ışıkları felan var

hocam kullanıyormsn ? böyle kesin bişey söylüyorsunda sipariş ettim ama iptal ederim eger yani istedigim şu arkadaşlarımla konuşurken sesim anlaşılsın oyun oynarken adam solumdamı sagımdamı üstümdemi duyayım fazlasını beklemiyorum saten
Dostum bu bütçe ile alabileceğin en iyi kulaklık merak etme. JD 712 kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. Pişmanlıklarımı anlatsam saatlerde yazmam gerekir. 350tl'lik bir kulaklık HS35. Bu fiyata daha iyi bulamazsın. Mikrofon kalitesi olsun oyun kalitesi olsun. Beğenmezsen gel benden hesap sor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hs35 görünüm ve kulak pedi olarak çok kaliteli gelmedi, Gamepower Luna'nın malzeme kalitesi çok güzel ve ayrıca kafa bandı var, RGB ışıkları felan var
Dostum iki RGB ile gözünüzü boyuyorlar. Kullandın mı da söylüyorsun bunu ? Luna'daki son derece rahatsız edici dipses'den ve demirlerine değdiğinde kafanı zonklatan sesten haberin var mı senin ?

Dostum bu bütçe ile alabileceğin en iyi kulaklık merak etme. JD 712 kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. Pişmanlıklarımı anlatsam saatlerde yazmam gerekir. 350tl'lik bir kulaklık HS35. Bu fiyata daha iyi bulamazsın. Mikrofon kalitesi olsun oyun kalitesi olsun. Beğenmezsen gel benden hesap sor.
hocam sipariş ettim bakalım 1 haftaya gelir ya istedigim böyle hyperx cloud 2 yada corsair void filn beklentisi degil ki olmazda farkındayım ama hani duyayim anladın mı :) kullanıdıgm kulallık max 50 tl bunla duyuyorsam onlada duyayim mikrofonu bile yok kulaklıgın sony nin bir kulaklıgı

hocam sipariş ettim bakalım 1 haftaya gelir ya istedigim böyle hyperx cloud 2 yada Corsair void filn beklentisi degil ki olmazda farkındayım ama hani duyayim anladın mı :) kullanıdıgm kulallık max 50 TL bunla duyuyorsam onlada duyayim mikrofonu bile yok kulaklıgın sony nin bir kulaklıgı
Kesinlikle pişman olmayacaksın dostum. Şimdiden hayırlı olsun 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,961
Üyeler
188,504
Son üye
Xanxx
Geri