Torrent Oyunlar Hakkında

Xeaph

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
447
Arkadaşlar Red Dead Redemption 2'yi oynamayı çok istiyorum ama 200 TL bütçem yok. Torrent daha önce hiç kullanmadım. Sizce zararları var mı ve varsa nelerdir? İllegal midir, yani RDR'ye 200 TL veremedim diye hakka girmiş olur muyum? Eğer önerirseniz güvenilir bir site vs önerir misiniz? Cidden bu oyunu oynamak istiyorum artık.

illegaldir. kul hakkıdır. riskleri vardır tabii ki. sakın iyi bir antivirüs programı kullanmadan girişme.

Evet illegal oluyor. Hatta şuanda seni linçlemeye geliyorlardır hakka giriyon diye :D. Sana tavsiyem düzgün sitelerden yükle ve kaspersky ve ya Malwarebytes gibi programlarla yükledikten sonra tarama yap. Site konusunda bir şey diyemeyiz link paylaşımı yasak.

İllegaldir, etik değildir, bir nevi hırsızlıktır. Önermem ama indireceksen indir. Tabi virüs falan bulaşma riskini göze alıyorsan.

ben eskiden korsan indirdiğimde kendi hariç bir sürü program yükledi, google chrome açılmadı. ve silip tekrar yüklemek zorunda kaldım google yi

Kendim indirdim ve bitirdim hiçbir virüs yada malware e maruz da kalmadım. Tercih meselesidir...

Kendim indirdim ve bitirdim hiçbir virüs yada malware e maruz da kalmadım. Tercih meselesidir...
şimdi tartışma olması için demiyorum ancak yasal olmayan bir durum nasıl tercih meselesi oluyor?

İndir, virüs filan ne varsa girme ihtimali var yalnız.

İllegaldir ancak şimdilik Türkiye'de bir cezası yok, virüs girme riski vardır ancak düzgün yerden indirirsen sorun olmaz. Eğer şimdi oyuna para veremiyorsan ve oynamak istiyorsan indir ve oyna. Daha sonra ise eline para geçince oyunun hakkını ver

Geri