Neler Yeni

Torrent Oyunlar Hakkında

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
İllegaldir ancak şimdilik Türkiye'de bir cezası yok, virüs girme riski vardır ancak düzgün yerden indirirsen sorun olmaz. Eğer şimdi oyuna para veremiyorsan ve oynamak istiyorsan indir ve oyna. Daha sonra ise eline para geçince oyunun hakkını ver
La sus bunu farketmesinler bari

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Oyun oynamak lüks mü?
lüks dediğim toplumda kullanılan "lüks" kavramını ifade etmiyor. tüketim şekillerinden olan temel ve lüks ayrımındaki lüksü ifade ediyor. (temeller gıda, barınma, ısınma vb.)

Necrowolf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Halil İbrahim ürel
Fitgirl sitesinden indir hicbir sıkıntı olmaz. Yillardir torrent indirir oynarim. Hatta gitmisken begendiklerini de indir. Torrent indirdigin zaman internet uzerinden oynayamazsin tek eksi bu olur mesela gta 5 online veya rdr2 online veya assasins creed blackflag oynarken gemiyi ele gecirince filona katamazsin internet erisimine kapatıyor oyunu. Ama hikâyesini oynamana engel degil. Ben fitgirl.com öneriyorum
Arkadaşlar torrent indirme virüs olur yok bilgisayar bozulur yok bilmem ne. Bunlara gerek yok. Torrent oyun indirebileceğiniz temiz siteler var. Fitgirl,skidrow,blackbox gibi . Haksızlık kul hakki emek hirsizi gibi söylemler çok yersizdir. Burda çoğu kisi 3-4 bin tl ye f/p sistem almaya çalışıyor ve 12 taksit. Sen simdi bu insana kardesim yaptığın haram emek hirsizligi git 200-300 tl para ver orjinal al diyorsun. Para sıkıntısı olmayan zaten orjinal alıyor. Parasi olmayana da tavsiyem epicgames gibi siteleri takip etsin gercekten cok iyi oyunlar veriyor. Gta5 sadece bir tanesi.

Sndjety

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Murat
Instagram
Sndjety
Arkadaşlar Red Dead Redemption 2'yi oynamayı çok istiyorum ama 200 TL bütçem yok. Torrent daha önce hiç kullanmadım. Sizce zararları var mı ve varsa nelerdir? İllegal midir, yani RDR'ye 200 TL veremedim diye hakka girmiş olur muyum? Eğer önerirseniz güvenilir bir site vs önerir misiniz? Cidden bu oyunu oynamak istiyorum artık.
Iyi bi virus programini kullanarak indir. Butcesi olamayip korsan indirenlere birsey demiyorum,denilmemeside lazim bence. Torrent degil de farkli sitelerden indirmeyi dene

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Arkadaşlar Red Dead Redemption 2'yi oynamayı çok istiyorum ama 200 TL bütçem yok. Torrent daha önce hiç kullanmadım. Sizce zararları var mı ve varsa nelerdir? İllegal midir, yani RDR'ye 200 TL veremedim diye hakka girmiş olur muyum? Eğer önerirseniz güvenilir bir site vs önerir misiniz? Cidden bu oyunu oynamak istiyorum artık.
korsan içerik indirmek legal değildir emek hırsızlığıdır ama HIRSIZLIK değildir. virüs bulaşma riskide düzgün siteden ve düzgün linkten indirirsen %1 bile değildir. ama rdr 2 nin crackl versiyonunda oyundan atma sorunu var. o yüzden hiç internetini boşa harcama derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet Sayar
İllegal olduğu ortada. Ve bu adamlar beleşe babalarının hatırına vermiyor içinde ya Mining virüsleri ya da diğer virüslerden olma ihtimali var. Biraz para biriktirip alabilirsiniz. Crack oyuna karşıyım.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Şu anda Rockstar'ın cebine iki türlü de para girmeyecek, oyunu korsan indirmesinde bir etik sakıncası yok. Daha sonrasında eline para geçince oyunu almazsa etik olmaz.

Son düzenleme:

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
CesarVialpando
Herkes ister orijinal oyun indirmeyi yani ama oyun fiyatları işte.

Nefer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Demiryürek
(KENDİ GÖRÜŞÜM)
korsan oyun kullanacaksan rdr2 indir yazıp indirmemeni öneririm. onun dışında kullanmanıda önermem. herkes oynayacak diye bir şey yok ya :) zamanla paran olduğunda alırsın.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Ahmet Aytekin
Ben tartışma yaratmayı istemezdim. Hayatımda hiç torrent kelimesini kullanmadım. İlk defa geçen hafta arkadaşımdan duydum. Allah'a şükür güzel bir sistemim var. Ama öğrenci adamım bu yüzden oyuna bütçe ayıramıyorum. 200 TL benim elektrik, su, internetimi ödememe yarıyor. Tutup da bir aylık giderimi bir oyuna harcamak istemiyorum. Şimdi emek hırsızlığını anlıyorum evet haklısınız, ama bu büyük oyun firmalarının benim 200 TL paramla zengin olmayacağını biliyorum. Takdir edersiniz ki ben o 200 TL nin yokluğunda biraz fakirleşiyorum. Ama merak etmeyin torrent falan indirmeyeceğim. Oyunun videosunu izlemekle yetinmeyi seçiyorum. Herkese iyi akşamlar, iyi forumlar.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Ben indirdim.

Sonuç:

Param olunca kesinlikle alıcam değer!

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Korsan kullanımda tüm sorumluluklar size aittir. Mümkün mertebe uzak durun.

Dizi, film gibi noktalarda korsan siteden bir şey izlemek yazılım kadar zarar vermese de, mutlaka reklam engelleyici ve güvenlik anlamında başarılı, güncel bir Browser kullanılmalıdır. Ben Brave Browser Shield ve Privacy Badger ikilisini kullanıyorum. Aynı zamanda bağlantıları HTTPS'e yükselt seçeneğini de açık tutuyorum.

Top Bottom