İnternet Hızım Artıyor

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,266
1611396685744.png

Dostlar selam normalde speedtest'te 21mbps download alırken Steamde güncelleme yaparken hızlarımın max olarak 3,2'ye kadar çıktığını gördüm 30 şubatın sonunda altyapı geleceği söylenmişti TT tarafından acaba ondan kaynaklı yavaş yavaş mı artıyor hızım ilk defa bu hızları görüyorum ve garipsedim sabit bu hızlarda indiriyorum altyapım 13mbps destekliyor kontrol ettiğim de
@alpolojix / Leroxy sen ne düşünüyorsun dostum?

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Üzümü ye bağını sorma durumuna geliyor ama düşünmeden edemiyorum acaba daha da artar mı diye
24Mbps download paketi aldıysan 25Mbps download kullanması ilginç. Kablolu bağlanıyorsun dimi?
Paketin tamamını alıyorsun işte ne güzel. Bilmiyorum o kadarını ama altyapını sorgula bi. Belki bişeyler yapmışlardır.

24Mbps download paketi aldıysan 25Mbps download kullanması ilginç. Kablolu bağlanıyorsun dimi?
Paketin tamamını alıyorsun işte ne güzel. Bilmiyorum o kadarını ama altyapını sorgula bi. Belki bişeyler yapmışlardır.
Dostum Turknet 35mbps kullanıyorum ve evet kablolu şuan biliyorsun turknette 16mbps paketi yok
Altyapımıda kontrol ettiğimde 13mbps gözüküyor anlamadım gerçekten

• Beğen
normalde hız testinde maks 75 mbps çıkıyor ama steamda 92 90 mbps arası indiriyor valla bende bilmiyorum neden :D

• Muhteşem
TAHMİN ETMİŞTİM YAPA OLDUĞUNU.
LA OLM
SENDE TURKNET YAPA VAR LAN
100/100 İNTERNET ALACAN İŞTE
HEMEN İNTERNETİ ÖZGÜR İLETİŞİM AKTİF PAKETİNE TAŞI ÇABUK ÇABUK
Sormuştum dostum nasıl taşıyacağım ne yapacağım gaza getirtme beni dur :D

• Beğen
Bende steamda indirme hızı 2,7 gösteriyor 5,6mb indiriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç