5k dan ucuz olması yeterliBütçe belirtmezseniz öneri yapamayız!![]()
HTC Vive Pro Starter Kit Sanal Gerçeklik Gözlük Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HTC Vive Pro Starter Kit Sanal Gerçeklik Gözlük Seti fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HTC Vive Pro Starter Kit Sanal Gerçeklik Gözlük Seti özelliklerini incele, 79.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Belirttim 5kGiyilebilir Teknoloji Aksesuarları Modelleri ve Fiyatları - n11
Giyilebilir Teknoloji Aksesuarları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Giyilebilir Teknoloji Aksesuarları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Bütçe belirtseydiniz.
Selamlar öncelikle uygun bir vr seti almak istiyorum bilgisayar için önerileriniz varmıdır
Elraennde görmüştüm hoşuma gitti elraenn ne kullanıyor
https://www.akakce.com/sanal-gercek...rada-bagimsiz-vr-baslik-fiyati,566558739.html Bu nasıl pekiMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aşırı az oyunu var haberin olsun pişman olma ihtimalin yüksek bütçeni yükselt bence
64GB NE OLUYOR PEKİ![]()
Meta Quest 64 GB VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Meta Quest 64 GB VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Meta Quest 64 GB VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Eğer PC'n güçlüyse kesinlikle Rift S almalısın.![]()
Meta Rift S PC-Powered VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Meta Rift S PC-Powered VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Meta Rift S PC-Powered VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu modeli ilk kez duydum HTC'den çok oculus fanıyım .D
Tam emin değilim ancak PC'den bağımsız kullanacak olursan, dahili depolaması olsa gerek.64GB ne oluyor peki?