https://www.trendyol.com/s-link/sp10af-usb-3-1a-1-8m-10lu-akim-korumali-priz-2-usb-port-p-4352361 arkadaşlar bu akım korumalı priz fiyatına göre iyi mi daha iyisi var mı maksimum 200tl ye?
tunçmatik öneririmhttps://www.trendyol.com/s-link/sp10af-usb-3-1a-1-8m-10lu-akim-korumali-priz-2-usb-port-p-4352361 arkadaşlar bu akım korumalı priz fiyatına göre iyi mi daha iyisi var mı maksimum 200tl ye?
ama bu fiyatı gecmemesi lazım ondan dedimHocam daha kaliteli ürünler var sonuçta elektrik işini sağlama almak gerekir Hamanın ürünlerine bakmanı tavsiye ederim.
bu kaliteli degil mi?tunçmatik öneririm
bilmediğim için yorum yapmak istemedim fakat ürünün yorumları çok güzel, kullanışlı bir şeye de benziyor, sizin de içinize sindiyse alabilirsinizama bu fiyatı gecmemesi lazım ondan dedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu kaliteli degil mi?
https://www.trendyol.com/s-link/sp10af-usb-3-1a-1-8m-10lu-akim-korumali-priz-2-usb-port-p-4352361 arkadaşlar bu akım korumalı priz fiyatına göre iyi mi daha iyisi var mı maksimum 200tl ye?
bu üründe simdi elektrik gittiginde bilgisayarı kapatcak kadar zamanı tanıycak depolama var mı?Bu üründen kullanıyorum çok memnunum Hama en kaliteli markalardan biridir.HAMA 6'LI AKIM KORUMA PRİZİ 2M- SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
HAMA 6'LI AKIM KORUMA PRİZİ 2M- SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hay agzın bal yesin bende bundan almıstım
kesintisiz güc kaynagı değil bunlar akım korumalı priz aşırı yük geldiğinde veya dalgalanmalarda sistemini korurbu üründe simdi elektrik gittiginde bilgisayarı kapatcak kadar zamanı tanıycak depolama var mı?
6lı yeter aslındakaçlı priz lazım sana
bunu ben bunu kullanıyorum zamanında pek bi araştırıp almıştım 180 TL felandı ama artmış fiyatı 4 lüleri felan o civardır işini görürse
hay agzın bal yesin bende bundan almıstımonu öneriyodum tam
kesintisiz güc kaynagı değil bunlar akım korumalı priz aşırı yük geldiğinde veya dalgalanmalarda sistemini korur
s link öyle bi zaman tanıyo direkt kapanmasın diye bildigim kadarıyla.kaçlı priz lazım sana
bunu ben bunu kullanıyorum zamanında pek bi araştırıp almıştım 180 TL felandı ama artmış fiyatı 4 lüleri felan o civardır işini görürse
hay agzın bal yesin bende bundan almıstımonu öneriyodum tam
kesintisiz güc kaynagı değil bunlar akım korumalı priz aşırı yük geldiğinde veya dalgalanmalarda sistemini korur
attıgınız ürünse öyle bi özellik yok dediğim gibi bunlar priz sadece sizin istediğniiz özellik kesintisiz güç kaynağı dır6lı yeter aslında
s link öyle bi zaman tanıyo direkt kapanmasın diye bildigim kadarıyla.
akım korumalı prizin görevi bu değildir, gelen elektrik dalgalanıyorsa bunu dengeler, yüksek voltaj gelirse onu düşürür ama küçük voltajı yükseltemez.bu üründe simdi elektrik gittiginde bilgisayarı kapatcak kadar zamanı tanıycak depolama var mı?