Sınavda 1.dönemin tüm konuları mı çıkıcak yoksa 20 kasıma kadarki konular mı ?

Öğretmenle ne alaka Milli eğitim bakanı öyle konuşmuşsa onun vicdanına mı kaldık yani ?
Hocam bende 10. Sınıfım bir sürü konu işledik yandık vallahi. Sınıfta kalmazsam iyi

Olması gereken 20 Kasım'a kadar. Fakat hocalar hepsini yapacak.

Öğretmenle ne alaka Milli eğitim bakanı öyle konuşmuşsa onun vicdanına mı kaldık yani ?
biz ne güzel 20 kasımda olucaktık sonra bi baktık sınavlar ertelendi sonra ocak başı olucaktık sonra yine ertelendi e böyle böyle nerdeyse tüm kitaptan sorumlu olcaz laa sanki sorumluluk sınavına giriyoz

biz ne güzel 20 kasımda olucaktık sonra bi baktık sınavlar ertelendi sonra ocak başı olucaktık sonra yine ertelendi e böyle böyle nerdeyse tüm kitaptan sorumlu olcaz laa sanki sorumluluk sınavına giriyoz
Aynen ertelenmese daha iyiydi yani acaba bir daha ertelerler mi ?

bilemiyorum bence mantıklı olan hiç olmaması :D
Kesinlikle öyle, şimdi buna çalışsaydın o zaman diyenler olacak onlara cevabım şöyle ;
Yaptığınız veya uyguladığınız eğitim o kadar kötü ki evinde tableti bilgisayarı interneti olmayanlar var ve konulardan o kadar geri kalmış insan var artı olarak zaten uzaktan eğitim kadar verimsiz bir şey yok bir de üstüne sınava sokup daha fazla psikolojimizi bozacaklar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,403
Üyeler
187,505
Son üye
Scytheeee
Geri