1. dönem sınavı olmadı liseliler 2. dönem olucaz
1. dönem sınavı olmadı liseliler 2. dönem olucaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
12. sınıfım daha yeni öğrendim sınav olduğunu![]()
Hocam bende 10. Sınıfım bir sürü konu işledik yandık vallahi. Sınıfta kalmazsam iyiÖğretmenle ne alaka Milli eğitim bakanı öyle konuşmuşsa onun vicdanına mı kaldık yani ?
Verdiği cevaba göre evet.Öğretmenle ne alaka Milli eğitim bakanı öyle konuşmuşsa onun vicdanına mı kaldık yani ?
biz ne güzel 20 kasımda olucaktık sonra bi baktık sınavlar ertelendi sonra ocak başı olucaktık sonra yine ertelendi e böyle böyle nerdeyse tüm kitaptan sorumlu olcaz laa sanki sorumluluk sınavına giriyozÖğretmenle ne alaka Milli eğitim bakanı öyle konuşmuşsa onun vicdanına mı kaldık yani ?
Aynen ertelenmese daha iyiydi yani acaba bir daha ertelerler mi ?biz ne güzel 20 kasımda olucaktık sonra bi baktık sınavlar ertelendi sonra ocak başı olucaktık sonra yine ertelendi e böyle böyle nerdeyse tüm kitaptan sorumlu olcaz laa sanki sorumluluk sınavına giriyoz
bilemiyorum bence mantıklı olan hiç olmamasıAynen ertelenmese daha iyiydi yani acaba bir daha ertelerler mi ?
yokİlk sınavları olanlar birdaha olacak mı?
Kesinlikle öyle, şimdi buna çalışsaydın o zaman diyenler olacak onlara cevabım şöyle ;bilemiyorum bence mantıklı olan hiç olmaması![]()
Olmicak sanırım.İlk sınavları olanlar birdaha olacak mı?