1. dönem sınavı olmadı liseliler 2. dönem olucaz
1. dönem sınavı olmadı liseliler 2. dönem olucaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
12. sınıfım daha yeni öğrendim sınav olduğunu
Hocam bende 10. Sınıfım bir sürü konu işledik yandık vallahi. Sınıfta kalmazsam iyiÖğretmenle ne alaka Milli eğitim bakanı öyle konuşmuşsa onun vicdanına mı kaldık yani ?
Verdiği cevaba göre evet.Öğretmenle ne alaka Milli eğitim bakanı öyle konuşmuşsa onun vicdanına mı kaldık yani ?
biz ne güzel 20 kasımda olucaktık sonra bi baktık sınavlar ertelendi sonra ocak başı olucaktık sonra yine ertelendi e böyle böyle nerdeyse tüm kitaptan sorumlu olcaz laa sanki sorumluluk sınavına giriyozÖğretmenle ne alaka Milli eğitim bakanı öyle konuşmuşsa onun vicdanına mı kaldık yani ?
Aynen ertelenmese daha iyiydi yani acaba bir daha ertelerler mi ?biz ne güzel 20 kasımda olucaktık sonra bi baktık sınavlar ertelendi sonra ocak başı olucaktık sonra yine ertelendi e böyle böyle nerdeyse tüm kitaptan sorumlu olcaz laa sanki sorumluluk sınavına giriyoz
bilemiyorum bence mantıklı olan hiç olmamasıAynen ertelenmese daha iyiydi yani acaba bir daha ertelerler mi ?
yokİlk sınavları olanlar birdaha olacak mı?
Kesinlikle öyle, şimdi buna çalışsaydın o zaman diyenler olacak onlara cevabım şöyle ;bilemiyorum bence mantıklı olan hiç olmaması
Olmicak sanırım.İlk sınavları olanlar birdaha olacak mı?