Sınavda 1.dönemin tüm konuları mı çıkıcak yoksa 20 kasıma kadarki konular mı ?

ya şey bu lise stajında cidden bölümüne göre mi iş veriyorlar yoksa,dandik tuvalet temizletme gibi şeyler mi
Ben meslek lisesi okumuyorum hocam bilgim yok. İmam hatip lisesinde okuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Okulların hepsi MEBe bağlı nasıl okullara göre değişir ki saçma bence.
Değişir hocam

ya şey bu lise stajında cidden bölümüne göre mi iş veriyorlar yoksa,dandik tuvalet temizletme gibi şeyler mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

performans notlarını hocalar giriyorya :D
vaka sayısı şuan 5 k larda geziyor bu arada nasıl bu kadar hızlı düşüyor anlamadım ama neyse sınav zamanı 2-3 k olsa sınavları yaparlar heralde

vaka sayısı şuan 5 k larda geziyor bu arada nasıl bu kadar hızlı düşüyor anlamadım ama neyse sınav zamanı 2-3 k olsa sınavları yaparlar heralde
sağlık bakanına güven olmaz ilk dönemlerinde 1-2k sonradan gerçeği göstermeye başladılar şimdi ne malum 10k vakayı 5k olarak yazmadıkları :D

sağlık bakanına güven olmaz ilk dönemlerinde 1-2k sonradan gerçeği göstermeye başladılar şimdi ne malum 10k vakayı 5k olarak yazmadıkları :D
Artık kimseye güven kalmadı zaten okulları açan ülkelerde genellikle vaka sayıları yükseldi neyse hayırlısı olsun diyelim.

Meslek lisesinde olan var mı 12. sınıflara nasıl olcak sınav ben dönem boyu derslere katılamadım bilgsayarım telefonum olmadığı için

Geri