EmreBey52
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,203
Hee olabilirbugün akşam başlıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o anlamda söylemedi heralde hemen başla anlamında söyledi
Hee olabilirbugün akşam başlıyorum.
o anlamda söylemedi heralde hemen başla anlamında söyledi
çoğu zaman öyle olur, çalışmaya yarın başlarım dersin yarın olur, yarın kesin başlıyorum dersin öyle öyle sınav günü gelir 1 günde ne çalışırsanÇalışmaya niye yarın başlıyorsun?
1 aydır hatta 2 bile olabilir her zaman yarın diyorumçoğu zaman öyle olur, çalışmaya yarın başlarım dersin yarın olur, yarın kesin başlıyorum dersin öyle öyle sınav günü gelir 1 günde ne çalışırsan![]()
istek gelmiyorki, ben sadece ingilizce ve biyolojiyi seviyorum diğerleri aşırı sıkıcı geliyor1 aydır hatta 2 bile olabilir her zaman yarın diyorum
Geçiriyorlarsınafta kalmazsam iyidir o zman
bu arada sınıfta kalmam inşallah diyorsunda, bizim sınıfta edebiyattan 20,30 alan adam sınıfı geçmiş1 aydır hatta 2 bile olabilir her zaman yarın diyorum
aynen aslında belki yaparım bir şeyler ama başlamıyorum inşallah bugün başlıyacam. başlarsam yazarım .distek gelmiyorki, ben sadece ingilizce ve biyolojiyi seviyorum diğerleri aşırı sıkıcı geliyor
Hocaların iyise biraz zaten bu pandemi döneminde bırakmazlar kolay kolay.bu arada sınıfta kalmam inşallah diyorsunda, bizim sınıfta edebiyattan 20,30 alan adam sınıfı geçmişonu anlamadım ben
valla edebiyat hocamız değiştide bu hocada melek gibi muhabbeti felan çok tatlıaynen aslında belki yaparım bir şeyler ama başlamıyorum inşallah bugün başlıyacam. başlarsam yazarım .d
Hocaların iyise biraz zaten bu pandemi döneminde bırakmazlar kolay kolay.
Bende1 aydır hatta 2 bile olabilir her zaman yarın diyorum
ya şey bu lise stajında cidden bölümüne göre mi iş veriyorlar yoksa,dandik tuvalet temizletme gibi şeyler miBende![]()
performans notlarını hocalar giriyoryaOkulların hepsi MEBe bağlı nasıl okullara göre değişir ki saçma bence.