Neler Yeni

Sınavda 1.dönemin tüm konuları mı çıkıcak yoksa 20 kasıma kadarki konular mı ?

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
Kesinlikle öyle, şimdi buna çalışsaydın o zaman diyenler olacak onlara cevabım şöyle ;
Yaptığınız veya uyguladığınız eğitim o kadar kötü ki evinde tableti bilgisayarı interneti olmayanlar var ve konulardan o kadar geri kalmış insan var artı olarak zaten uzaktan eğitim kadar verimsiz bir şey yok bir de üstüne sınava sokup daha fazla psikolojimizi bozacaklar.
ziya birde şey demiş eğer bütün sınavları iptal edersek ileriki 5-6 yıl için kötü olur :DD sanki sınava girince çok iyi geçiyorya yılımız

Mamyy

80+ Silver
Kesinlikle öyle, şimdi buna çalışsaydın o zaman diyenler olacak onlara cevabım şöyle ;
Yaptığınız veya uyguladığınız eğitim o kadar kötü ki evinde tableti bilgisayarı interneti olmayanlar var ve konulardan o kadar geri kalmış insan var artı olarak zaten uzaktan eğitim kadar verimsiz bir şey yok bir de üstüne sınava sokup daha fazla psikolojimizi bozacaklar.
Saçma olan şu hem ilkokul ve ortaokuldakilerin sınavları iptal oldu liselerinki neden böyle oldu

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Hocam bi bakımdan dediğinizin hepsine katılıyorum ancak evinde İnternet olup vs. Derslere girmeyenler var inanın 3 kişi ile ders yaptığımız zamanlar var. Kaçırmadığım ders yok valla ama benimde psikolojim çok değişik ya yapamazsam ya kalırsam vs.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Hocam bi bakımdan dediğinizin hepsine katılıyorum ancak evinde İnternet olup vs. Derslere girmeyenler var inanın 3 kişi ile ders yaptığımız zamanlar var. Kaçırmadığım ders yok valla ama benimde psikolojim çok değişik ya yapamazsam ya kalırsam vs.
Evet tabii ki bilerek girmeyenler oluyo fiziksel olarak okuldan kaçıyorlar gibi düşünebilirsin.
Mesela bizim sınıfta 4 tane evinde interneti olmayan insan var onlara yazık değil mi ?

Mamyy

80+ Silver
aynen bende katılmışımdır ama son zamanlarda geneline katılmadım nedense 3 hafta kaldı şimdi artık ne yaparsam o inşallah geçeriz sınıfı

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Evet tabii ki bilerek girmeyenler oluyo fiziksel olarak okuldan kaçıyorlar gibi düşünebilirsin.
Mesela bizim sınıfta 4 tane evinde interneti olmayan insan var onlara yazık değil mi ?
Yazık hocam dediğim gibi dediklerinize katılıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen bende katılmışımdır ama son zamanlarda geneline katılmadım nedense 3 hafta kaldı şimdi artık ne yaparsam o inşallah geçeriz sınıfı
Aynen hocam inşallah.

Mamyy

80+ Silver
son model araba kullanıcaklarına şu insanların evine ücretsiz internet bağlatsalar aslında bu sorunlarla uğraşmaua gerek kalmıyacak bence.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,818