Yardım B450M S2H BIOS Gelmiyor

Reaksiyon skoru
15

Arkadaşlar merhaba, ben Vga - HDMI dönüştürücü kullanıyorum öncelikle onu söyleyeyim biosa giriş yapamıyorum bu ekranda donuyor çözümü nedir?

Arkadaşlar merhaba, ben Vga - HDMI dönüştürücü kullanıyorum öncelikle onu söyleyeyim biosa giriş yapamıyorum bu ekranda donuyor çözümü nedir?
şunu diyim önce sorunu bilmiyorum ama dönüştürücü ile iyi performans alamazsın kötü performans alırsın direk lazım olan kabloyu al

Windows üzerinden BIOS'a girmeyi deneyin.

şunu diyim önce sorunu bilmiyorum ama dönüştürücü ile iyi performans alamazsın kötü performans alırsın direk lazım olan kabloyu al
Zaten monitor alana kadar böyle idare edeceğim fazla bir performans kaybı yaşamıyorum aktif dönüştürücü kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows üzerinden BIOS'a girmeyi deneyin.
Bir video vardı o konuyla ilgili otomatik yeniden başlatıp girmesi gerekiyor fakat benim yine ekranım burada takılıyor.

Windows açılmıyor mu?
Dönüştürücü kullanmadan bağlanın evinizde başka bir cihaz varsa deneyin.

Windows açılmıyor mu?
Dönüştürücü kullanmadan bağlanın evinizde başka bir cihaz varsa deneyin.
Windows açılıyor orada bir problem yok, evimde başka monitor yok acaba anakartın vga girişine taksam görüntü gelir mi? Öncelikle AMD nin vga driver'ini indirmem mi gerekiyor? İşlemcim R5 1600 12nm ( bu işlemci onboard görüntü alamıyormuşum onu farkettim) :(

Son düzenleme:

Aç kapa dan SHİFT tuşuna basılı olarak yeniden başlat yap. Gelen ekran da Sorun gider>Gelişmiş seçenekler>UEFI Donanım Yazılımı Ayarları ve yeniden başlat a tıkla. Hiç bir tuşa dokunma bios ekranı gelecektir, bu arada güncel değilse biosunu güncelle.

Dediğinizi uyguladğımda siyah ekranda kalıyor monitöre ekran gelmiyor.

Aç kapa dan SHİFT tuşuna basılı olarak yeniden başlat yap. Gelen ekran da Sorun gider>Gelişmiş seçenekler>UEFI Donanım Yazılımı Ayarları ve yeniden başlat a tıkla. Hiç bir tuşa dokunma bios ekranı gelecektir, bu arada güncel değilse biosunu güncelle.

aynı sorun bendede var muhtemelen şu yüzden ekran önceliği var mesela ben dp kullanıyorum ama öncelik hdmı'daysa biosa hiçbirşekilde giremezsin şuna bakman lazım bilgisayar açılırken sağ üstte(yeri değişik olabilir) yazılar çıkıyor sırayla hdmı ,vga, dp olarak orda ilk çıkan öncelikli kablodur o kablo olmadan biosa giriş yapamazsın o önceliği değiştirmek içinde biosa girmen gerek yani hertürlü öncelikli kablo neyse onu bulup,takıp biostan önceliği tekrar ayarlaman gerekiyor

aynı sorun bendede var muhtemelen şu yüzden ekran önceliği var mesela ben dp kullanıyorum ama öncelik hdmı'daysa biosa hiçbirşekilde giremezsin şuna bakman lazım bilgisayar açılırken sağ üstte(yeri değişik olabilir) yazılar çıkıyor sırayla hdmı ,vga, dp olarak orda ilk çıkan öncelikli kablodur o kablo olmadan biosa giriş yapamazsın o önceliği değiştirmek içinde biosa girmen gerek yani hertürlü öncelikli kablo neyse onu bulup,takıp biostan önceliği tekrar ayarlaman gerekiyor
Güzel cevabın için teşekkür ederim, bir yolunu bulup onu deneyeceğim. Artık en son çare TV'ye bağlayacağım.

Aynı sorun bende de var dönüştürücü ile giremiyorum biosa

Üzgünüm bana bildirim gelmemiş.
Bunu denediniz mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,233
Üyeler
174,523
Son üye
benjamin linus