Alıntılanan Mesaj'a Müdahale

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Mesajın orijinali görünüyor sonuçta orada. Xenforo onlarca sürümde bunu engellemediğine cidden gerek yok demektir.
Mesajın orijinali düzenlendiğinde gidiyor .
Onu da hesaba katmak gerekiyor ve birisi alıntısı düzenlenmiş mesajın orijinaline bakma zahmetinde bulunmaz bence hocam.

Mesajın orijinali görünüyor sonuçta orada. Xenforo onlarca sürümde bunu engellemediğine cidden gerek yok demektir.
Sen öyle diyorsan öyledir ab
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam başlığı okurken bana bir şeyler oldu, "müdahele" değilde "müdahale" olmayacak mıydı ?

Benim müdahale edebileceğim bir şey değil. Yaparsa Xenforo yazılımcıları yapar, çekirdeğe müdahale edemeyiz sonuçta.

Benim müdahale edebileceğim bir şey değil. Yaparsa Xenforo yazılımcıları yapar, çekirdeğe müdahale edemeyiz sonuçta.
Haklısınız panel ile ilgili olunca elden bir şey gelmiyor .
Yine de ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim .

Selamlar Değerli Dostlar ve Yöneticiler

Forumda gezinirken rastladığım birkaç olay üzerine bu konuyu açma gereğinde bulundum .

Örneğin birisinin mesajını alıntıladıktan sonra o mesaj üzerinde değişiklik yapılabiliyor ve bu durum saçma sapan yerlere gidebiliyor.
Örneğin:Bir insanın söylemediği bir şeyi alıntılayıp mesaj üzerinden ona söyletilmiş gibi gösterilebiliyor.

Mizahi durumlar hariç sorun olabiliceği gibi tartışmalarda büyük sorun teşkil edebilir.

Bu konuda bir değişikliğe gidilebilirse daha iyi olacağını düşünüyorum .

@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül

İyi forumlar.
Ama bunun faydalarıda var mesala belli kısmı alıntılama gibi.

Bunu kötü amaçla yani belirttiğin gibi kullananlar uyarı alabilir şikayet üzerine belki.
@epica59 @kolonya @usper sözüm size değil kötü amaçla kulananlara.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,054
Üyeler
189,027
Son üye
Muhunet31212
Geri