Donanım arşivi forumu uygulamaya çevirebiliyorsunuz.

Oyunu kendi sitende yayınlarsan zorunda değilsin. İsternet sitenin sunucusuna yüklü olur oyun ordan indirirler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buldum :)
Hocam benim siteme güvenmezler virüs var derler yüklemezler😁😓

Oyunu kendi sitende yayınlarsan zorunda değilsin. İsternet sitenin sunucusuna yüklü olur oyun ordan indirirler.

Buldum :)
Kanka oyundan para kazanması için Play Store yüklemesi gerekiyor

Site wordpressle mi yapıldı ?
Sayılır

Site wordpressle mi yapıldı ?

Kendin yayınlarsanda kazanmıyormusun ? Oyun içi satın alımlarla ?
Satın alım için entegrasyon yapman gerekir insanlar güvenmez. Play Storede yayınlamazsan Admob bağlayamazsın oyuna

Hocam benim siteme güvenmezler virüs var derler yüklemezler😁😓
Evet ilkte google play, app store,epic games, steam gibi yerlere mecbursun fakar tanınan bir şirket isen güvenirler. Mesala zula kendi sitesinden iniyor.

Sayılır

Satın alım için entegrasyon yapman gerekir insanlar güvenmez. Play Storede yayınlamazsan Admob bağlayamazsın oyuna
Tanınan bir studyo olursan olur ama knk ;)

Evet ilkte google play, app store,epic games, steam gibi yerlere mecbursun fakar tanınan bir şirket isen güvenirler. Mesala zula kendi sitesinden iniyor.
Kanka eğer yeni ve klasik bir oyun yaptıysan Play Store'ye koymak zorundasın.

Hocam bize kim neden güvensin😁
oyunu oynadıklarına şükür etmek lazım :D

Arkadaşlar bilmeyenler vardır diye konu açmak istedim chrome'da sağ üstteki üç noktaya tıklayın ardından çıkan menüde uygulamayı yükle diye bir buton var ona tıkladığınızda telefonunuza donanım arşivi forum uygulaması yükleniyor.
güzel bilgi teşekkürler

Hocam bize kim neden güvensin😁
Ben de şu pc mi toplarsam programlama dili öğrencem ve hani şu unity ile yapılan basit oyunlar fakat populer olan oyunlar varya google play storede onlar gibi bir oyun yaparım biraz reklam veririm yt ye tutturmaya çalışırım :)

güzel bilgi teşekkürler
Beğenmenize sevindim🤗

Ben de şu pc mi toplarsam programlama dili öğrencem ve hani şu unity ile yapılan basit oyunlar fakat populer olan oyunlar varya google play storede onlar gibi bir oyun yaparım biraz reklam veririm yt ye tutturmaya çalışırım :)
Hocam öğrenmeniz gereken dil C# kullanmanız gereken program unity kolay gelsin.

Geri