samet4747
80+ Platinum
Attım yukarıda seaser mediaNeyle yaptın ? Siteni atda inceleyelim.
Attım yukarıda seaser mediaNeyle yaptın ? Siteni atda inceleyelim.
Oyunu kendi sitende yayınlarsan zorunda değilsin. İsternet sitenin sunucusuna yüklü olur oyun ordan indirirler.Hocam oyun bedavaya yapılıyor* ama bedavaya ticaret için kullanılamıyor eğer oyununuzu yayınlamak isterseniz para vermek zorundasınız.
BuldumAttım yukarıda seaser media
Hocam benim siteme güvenmezler virüs var derler yüklemezlerOyunu kendi sitende yayınlarsan zorunda değilsin. İsternet sitenin sunucusuna yüklü olur oyun ordan indirirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buldum
Kanka oyundan para kazanması için Play Store yüklemesi gerekiyorOyunu kendi sitende yayınlarsan zorunda değilsin. İsternet sitenin sunucusuna yüklü olur oyun ordan indirirler.
Buldum
EvetKanka oyundan para kazanması için Play Store yüklemesi gerekiyor
Site wordpressle mi yapıldı ?Attım yukarıda seaser media
Kendin yayınlarsanda kazanmıyormusun ? Oyun içi satın alımlarla ?Kanka oyundan para kazanması için Play Store yüklemesi gerekiyor
SayılırSite wordpressle mi yapıldı ?
Satın alım için entegrasyon yapman gerekir insanlar güvenmez. Play Storede yayınlamazsan Admob bağlayamazsın oyunaSite wordpressle mi yapıldı ?
Kendin yayınlarsanda kazanmıyormusun ? Oyun içi satın alımlarla ?
Evet ilkte google play, app store,epic games, steam gibi yerlere mecbursun fakar tanınan bir şirket isen güvenirler. Mesala zula kendi sitesinden iniyor.Hocam benim siteme güvenmezler virüs var derler yüklemezler
Tanınan bir studyo olursan olur ama knkSayılır
Satın alım için entegrasyon yapman gerekir insanlar güvenmez. Play Storede yayınlamazsan Admob bağlayamazsın oyuna
Hocam bize kim neden güvensinEvet ilkte google play, app store,epic games, steam gibi yerlere mecbursun fakar tanınan bir şirket isen güvenirler. Mesala zula kendi sitesinden iniyor.
Tanınan bir studyo olursan olur ama knk
Kanka eğer yeni ve klasik bir oyun yaptıysan Play Store'ye koymak zorundasın.Evet ilkte google play, app store,epic games, steam gibi yerlere mecbursun fakar tanınan bir şirket isen güvenirler. Mesala zula kendi sitesinden iniyor.
oyunu oynadıklarına şükür etmek lazımHocam bize kim neden güvensin
güzel bilgi teşekkürlerArkadaşlar bilmeyenler vardır diye konu açmak istedim chrome'da sağ üstteki üç noktaya tıklayın ardından çıkan menüde uygulamayı yükle diye bir buton var ona tıkladığınızda telefonunuza donanım arşivi forum uygulaması yükleniyor.
Ben de şu pc mi toplarsam programlama dili öğrencem ve hani şu unity ile yapılan basit oyunlar fakat populer olan oyunlar varya google play storede onlar gibi bir oyun yaparım biraz reklam veririm yt ye tutturmaya çalışırımHocam bize kim neden güvensin
Beğenmenize sevindimgüzel bilgi teşekkürler
Hocam öğrenmeniz gereken dil C# kullanmanız gereken program unity kolay gelsin.Ben de şu pc mi toplarsam programlama dili öğrencem ve hani şu unity ile yapılan basit oyunlar fakat populer olan oyunlar varya google play storede onlar gibi bir oyun yaparım biraz reklam veririm yt ye tutturmaya çalışırım