youtube kanalımı nasıl tanıtabilirim

ynsmr_cgn

80+
Reaksiyon skoru
99
Arkadaşlar film fragmanları ve filmlerden parçalar paylaştığım kanalımı sizce nasıl tanıtabilirim? Kanal dili İngilizce. Reklam olmasın diye kanal linki vermeyeceğim. Reklam vermek gibi bir düşüncem yok çünkü. Daha dün gece başladım paylaşmaya şuan sadece 8 video var, daha yükleyeceğim. Videoları editlerken nelere dikkat etmeliyim?

Arkadaşlar film fragmanları ve filmlerden parçalar paylaştığım kanalımı sizce nasıl tanıtabilirim? Kanal dili İngilizce. Reklam olmasın diye kanal linki vermeyeceğim. Reklam vermek gibi bir düşüncem yok çünkü. Daha dün gece başladım paylaşmaya şuan sadece 8 video var, daha yükleyeceğim. Videoları editlerken nelere dikkat etmeliyim?
Youtube işiyle uğraşan biriyim, ne kadar izlenmese de elinde sonunda 1 videon patlayacak ve diğer videoların da izlenmeye başlanacak bende öyle oldu.
10-20 izlenirken bir videom patladı 50k izlendi sonra bu diğer videolara da sıçradı.
Karşılıklı reklam yapmaya çalış bir kitleye ulaştıktan sonra bence tabii.

diğer arkadaşın dediği gibi youtube kanallarından destekte alabilirsin karşılıklı tanıtım vs.

Youtube işiyle uğraşan biriyim, ne kadar izlenmese de elinde sonunda 1 videon patlayacak ve diğer videoların da izlenmeye başlanacak bende öyle oldu.
10-20 izlenirken bir videom patladı 50k izlendi sonra bu diğer videolara da sıçradı.
Karşılıklı reklam yapmaya çalış bir kitleye ulaştıktan sonra bence tabii.
Size de uygunsa link i özelden atsanız kanali merak ettim

Anladım güzel.
Ben oyun ve teknoloji bilgilendirici videoları yapacağım.
Kanala 1 yıldır video atmıyordum sistemim olmadığı için yeni sistem aldım başlıyorum.
Başarılar edit programi ne kullanacaksınız ben davinci resolve kullaniyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,237
Üyeler
183,962
Son üye
v3ys7
Geri