Kaan yılmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 212
Arkadaşlar ıtopyadan sipariş verdiğim ürünü iptal edicem edersem param ne zaman yatar ve bir problem çıkmaz degilmi.
Teşekürler1 hafta içinde yatar.
Kabul ederlerse derken kabul etmezlerse noluyorİptalinizi kabul ederlerse 1 gün sonra hemen yatırıyorlar. Ama "kabul ederlerse"Allah yardımcınız olsun.
Siparişiniz gönderiliyor sizeKabul ederlerse derken kabul etmezlerse noluyor
Sitesinde kargoya çıkmadıysa sipariş iptalinin gerçeklese bileceği yazıyorSiparişiniz gönderiliyor size
İtopyadan iptal işlemi mi ?? Allah başka dert vermesin böyle bir zamandaArkadaşlar ıtopyadan sipariş verdiğim ürünü iptal edicem edersem param ne zaman yatar ve bir problem çıkmaz degilmi.
Yok artık neden o kadar uzun sürdü anlatsana birazİtopyadan iptal işlemi mi ?? Allah başka dert vermesin böyle bir zamanda
Not: 1.5 ay uğraştım
Anladım dostum geçmiş olsun seni baya yormuşlar ama benim ürünüm kargoya verilmedi daha iptal edicem direktÜrün kargolaması ve gelmesi 20 gün sürdü.gelen ürün arızalı çıktı.iade işlemi yaptım.yaklaşık 10 günde onu bekledim.tabi bu arada hergün müşteri hizmetlerini aradım ama düşürmek mesele.sonra kendileri döndüler ve üründe bir sıkıntı olmadığını söylediler.bende tüketici hakem heyetine başvurdum.cimerden şikayet oluşturdum.yani anlıyacağın hocam toplam süre 4 ay gibi bir süre sürdü.en sonunda paramı aldım.mahkeme sonuçları hala duruyor.ne olur olmaz diye kaldırıyorum![]()
Valla dostum anlıyorum ama itopya işte.hiçbir şekilde güvenemediğim bir firma.belki işleri tıkır tıkır yolunda giden arkadaşlar olmuştur.şikayetvar.com sitesinden arattır firmayı ve bi göz at derim.Anladım dostum geçmiş olsun seni baya yormuşlar ama benim ürünüm kargoya verilmedi daha iptal edicem direkt
Tamamdır dostum teşekkürlerValla dostum anlıyorum ama itopya işte.hiçbir şekilde güvenemediğim bir firma.belki işleri tıkır tıkır yolunda giden arkadaşlar olmuştur.şikayetvar.com sitesinden arattır firmayı ve bi göz at derim.