HyperX Cloud 2 vs Corsair Void Pro Elite RGB

Müzik performansı nasıl peki? Basslar ve tizler?
eğer bass manyağı birisi değilsen tatmin eder. Zaten hiçbir oyuncu kulaklığı bir müzik kulaklıgı gibi bass vermez veremez doğasına aykırı, bass varsa sesi temiz ve doğru alamazsın. CS go da mesela baslı bir kulaklık ses duymanı azaltır.

evet bu kulaklıkta güzel indirimde suan da, Media markt karne indirimi mi ne baya uygun buda alınabilir bütce acısından sıkıntın yoksa tecrübeme daytanarak söylüyorum c2 al
Hocam kusura bakmayın kulaklık cahili olarak soruyorum, bu kulaklık USB ile mi bağlanıyor?

Hocam kusura bakmayın kulaklık cahili olarak soruyorum, bu kulaklık USB ile mi bağlanıyor?
Estağfurullah kardeşim, Bu kulaklığın yanın hyperx in ses kartı geliyor. Kulaklığı ses kartına bağlıyorsun Ses kartınıda pc ye usb ile bağlıyorsun. Zaten Hyperx c2 yi c2 yapan ses kartı ve malzeme kalitesidir.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: akan
Aslında aktif olarak fps oyunları oynuyorum ama hikayeli oyunlar da oynuyorum genel kullanıcıyım denebilir hem sesi oyunlarda iyi olsun hem iyi müzik dinlensin hem iyi ses kasılsın
Tavsiyem paran da yetiyorsa c2 al geç. Hatta senden ricam bu konunun linkini kopyala kaybetme, İlk izlenimlerini yaz.

Yani önceden de hyperx kullandım yetkili servisi çok iyiydi direkt 0 ile değiştirdiler hem hyperx kendini kanıtlamış bi firma tabi ki coolermaster'de süper bi firma ama c2 daha iyi gibi geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tavsiyem paran da yetiyorsa c2 al geç. Hatta senden ricam bu konunun linkini kopyala kaybetme, İlk izlenimlerini yaz.
Yetiyor evet o da bana iyi geldi ya mic kalitesi nasıl peki. bir de kulağını çok sıkıp terletiyor mu yani rahat mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,806
Üyeler
191,170
Son üye
olivia-123
Geri