Kalıcı Ücretsiz Düşük sistem isteyen güzel bir oyun

Reaksiyon skoru
14
Ben geçen gün steam'de ücretsiz ve sistem gereksinimkeei çok az olan bir oyun buldum.ve bunu sizle paylaşmak ostedim oyun 350 mb ve gerçekten çok eğlenceli ayrıca online özelliğide var arkadaşınızla %100oynamanız gereken bir oyun

Oyunun adı: BrawlHala

Ben geçen gün steam'de ücretsiz ve sistem gereksinimkeei çok az olan bir oyun buldum.ve bunu sizle paylaşmak ostedim oyun 350 mb ve gerçekten çok eğlenceli ayrıca online özelliğide var arkadaşınızla %100oynamanız gereken bir oyun

ÇÖKÜN BEYLER

Başlık ...

knight online diycek sandım :D

Project reality öneririm kendisi savaş simulasyonu squad benzeri

vay be sonunda birikeri keşfetti bu oyunu severek oynarım arkadaşımla gayet zevkli

Oyunu yeni keşfettim yeri geliyor öyle bir tilt oluyorum ki hayatımda hiç bir oyunda bu kadar tilt olmamışımdır. :D

1611764424843.png

Çöqüyorum.

Öznel düşünce belirtmiş hocam buna yorum yapma şansınız yok.
bi oyunu nesnel olarak nasıl değerlendirebilirsin ki sonucta zevk meselesi herkes herkesin düşüncesini eleştirebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,350
Üyeler
185,714
Son üye
euna
Geri