4 GB kart pek bir getiri bırakmıyor.Elimde Sapphire marka bir adet RX 580 (4GB) modeli var. Tek bir kart ile kazanç sağlayabilir miyim?? Yoksa 1.000 TL daha verip 2. RX 580'i mi almalıyım??
4GB ile zor.
2 adet olsa ???4 GB kart pek bir getiri bırakmıyor.
Farketmez.2 adet olsa ???
4GB desteklenmiyor diye biliyorum? Bu arada oluyorsa 4GB ile yapma ben daha 8GB ile aylık 300TL kazanç sağlıyorum hesaplama sitesine göre. Bıraktım zaten ben bu işleri 10 tane Rx 5700XT olsun geri döncem.4GB ile zor.
:/ 4 gb ile belki 150-200 bi kazanç olur oda belki fazlasını bekleme ama 8 gb olanların aylık 400tl getirisi var8GB olsa belki bir tık.
4GB ile kazançc olacağını sanmıyorum.
Aylık 400 TL para bırakıyor deyip değmeyeceğine sen karar vereceksin o paraya ihtiyacın yoksa değmez tabii ki ama o paraya ile aldığı bilgisayarın taksitini, internet, elektrik faturasını ödeyen tanıdıklarım varbende 8gb rx 580 var aslında yapmak istiyorum ama kartı yormaya değmez bence
aslında benişm de bilgisayarımın taksidi var ama ben birde burs alıyorum aylık 400 tl kadar onun 300 tl siyle borçlarımı ödüyorum 100 tlsi kalıyorAylık 400 TL para bırakıyor deyip değmeyeceğine sen karar vereceksin o paraya ihtiyacın yoksa değmez tabii ki ama o paraya ile aldığı bilgisayarın taksitini, internet, elektrik faturasını ödeyen tanıdıklarım var![]()