Tek RX 580 ile Mining??

abcd1234

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,436
Elimde Sapphire marka bir adet RX 580 (4GB) modeli var. Tek bir kart ile kazanç sağlayabilir miyim?? Yoksa 1.000 TL daha verip 2. RX 580'i mi almalıyım??

Elimde Sapphire marka bir adet RX 580 (4GB) modeli var. Tek bir kart ile kazanç sağlayabilir miyim?? Yoksa 1.000 TL daha verip 2. RX 580'i mi almalıyım??
4 GB kart pek bir getiri bırakmıyor.

8GB olsa belki bir tık.
4GB ile kazançc olacağını sanmıyorum.

Bildiğim kadarıyla 4 GB VRAM yeterli olmuyor. Tek kartla da çok gelir elde edemezsiniz. Biraz sermayenizin olması gerek güzel bir kâr için.

Bir tane daha rx580 8gb alırsan getiri getirebilir

bende 8gb rx 580 var aslında yapmak istiyorum ama kartı yormaya değmez bence

bende 8gb rx 580 var aslında yapmak istiyorum ama kartı yormaya değmez bence
Aylık 400 TL para bırakıyor deyip değmeyeceğine sen karar vereceksin o paraya ihtiyacın yoksa değmez tabii ki ama o paraya ile aldığı bilgisayarın taksitini, internet, elektrik faturasını ödeyen tanıdıklarım var :)

Aylık 400 TL para bırakıyor deyip değmeyeceğine sen karar vereceksin o paraya ihtiyacın yoksa değmez tabii ki ama o paraya ile aldığı bilgisayarın taksitini, internet, elektrik faturasını ödeyen tanıdıklarım var :)
aslında benişm de bilgisayarımın taksidi var ama ben birde burs alıyorum aylık 400 tl kadar onun 300 tl siyle borçlarımı ödüyorum 100 tlsi kalıyor

Geri