RPCS3 emülatör nasıl kullanılır?

R5 3600 GoW oynayabilirim sanırım. Babamın istediği tek oyun :D

Gow 1 ve 2 rahatlıkla çoğu bilgisayarda çalışır. 3 için bazı ayarlar yapmanız gerekir.
Evet Youtube üzerinden baktım bi adam 1660 super / r5 3600 için ayar yapmış 30 fps sabit. Ayrıca burada aldığım 30 fps konsoldaki 30 fps akıcılığıyla aynı olur mu ?

İndirme işi nereden yapılıyor?
Orasını tam olarak bilmiyorum, muhtemelen orada korsan kullanmanız gerekiyor. Korsandan başka indirilebilecek bir yer bulamadım çünkü.
Ben nopaystation v3 kullanıyorum orayı öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet Youtube üzerinden baktım bi adam 1660 super / r5 3600 için ayar yapmış 30 fps sabit. Ayrıca burada aldığım 30 fps konsoldaki 30 fps akıcılığıyla aynı olur mu ?
Aynıdır, iyi eğlenceler:)

Sanırım bu site de korsana giriyor, değil mi? Gerçi, orijinal bir şekilde bunlara erişilmeye izin verilmez ki, o da var :D.
Bir küçük linç yeriz diye korkmadım değil fakat bu oyunlara başka türlü nasıl erişeceğiz?

Bir küçük linç yeriz diye korkmadım değil fakat bu oyunlara başka türlü nasıl erişeceğiz?
Sanırım orijinal olarak bu oyuna konsol üzerinden sahipseniz kendiniz .pkg dosyaları oluşturabiliyorsunuz.

Zaten ps3'üm olsa konsoldan oynarım oyunları :D
Belki bilgisayarda oynamak isteyenler de çıkabilir, zevk meselesi işte :D.
Evet korsan. Linçleyecekler korsan olmadan nasıl indireceğiniz göstersin oradan indirelim:)
Linçlemezler, linçleyemezler. Merak etmeyin.

Evet, araştırdım ve .pkg dosyalarını ya kendi konsolunuzdan bilgisayarınıza taşıyacaksınız ya da korsan kullanacaksınız.
Altta RPCS3'ün resmi sitesindeki açıklamayı görüyorsunuz:
1611955547308.png

Son düzenleme:
Belki bilgisayarda oynamak isteyenler de çıkabilir, zevk meselesi işte :D.

Linçlemezler, linçleyemezler. Merak etmeyin.

Evet, araştırdım ve .pkg dosyalarını ya kendi konsolunuzdan bilgisayarınıza taşıyacaksınız ya da korsan kullanacaksınız.
Altta RPCS3'ün resmi sitesindeki açıklamayı görüyorsunuz:
Alıntıyı görüntüle
Ps3'üm olsa bu kadar zahmete gireceğimi sanmıyorum:D

Geri