Olmayacağını biliyorum ancak bir umut sormak istiyorum. i3 9100F ile Uncharted veya The Last of Us oynayabilir miyim?3600 tam sınırda, tlou uncharted gibi serileri oynayabilirsiniz. Ama bazı ayarlar yapmanız lazım.
Olmayacağını biliyorum ancak bir umut sormak istiyorum. i3 9100F ile Uncharted veya The Last of Us oynayabilir miyim?3600 tam sınırda, tlou uncharted gibi serileri oynayabilirsiniz. Ama bazı ayarlar yapmanız lazım.
MaalesefOlmayacağını biliyorum ancak bir umut sormak istiyorum. i3 9100F ile Uncharted veya The Last of Us oynayabilir miyim?
Gow 1 ve 2 rahatlıkla çoğu bilgisayarda çalışır. 3 için bazı ayarlar yapmanız gerekir.R5 3600 GoW oynayabilirim sanırım. Babamın istediği tek oyun
Evet Youtube üzerinden baktım bi adam 1660 super / r5 3600 için ayar yapmış 30 fps sabit. Ayrıca burada aldığım 30 fps konsoldaki 30 fps akıcılığıyla aynı olur mu ?Gow 1 ve 2 rahatlıkla çoğu bilgisayarda çalışır. 3 için bazı ayarlar yapmanız gerekir.
İndirme işi nereden yapılıyor?
Ben nopaystation v3 kullanıyorum orayı öneririm.Orasını tam olarak bilmiyorum, muhtemelen orada korsan kullanmanız gerekiyor. Korsandan başka indirilebilecek bir yer bulamadım çünkü.
Aynıdır, iyi eğlencelerEvet Youtube üzerinden baktım bi adam 1660 super / r5 3600 için ayar yapmış 30 fps sabit. Ayrıca burada aldığım 30 fps konsoldaki 30 fps akıcılığıyla aynı olur mu ?
O zaman indiriyorum teşekkürlerBen nopaystation v3 kullanıyorum orayı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynıdır, iyi eğlenceler
Sanırım bu site de korsana giriyor, değil mi? Gerçi, orijinal bir şekilde bunlara erişilmeye izin verilmez ki, o da var .Ben nopaystation v3 kullanıyorum orayı öneririm.
Bir küçük linç yeriz diye korkmadım değil fakat bu oyunlara başka türlü nasıl erişeceğiz?Sanırım bu site de korsana giriyor, değil mi? Gerçi, orijinal bir şekilde bunlara erişilmeye izin verilmez ki, o da var .
Sanırım orijinal olarak bu oyuna konsol üzerinden sahipseniz kendiniz .pkg dosyaları oluşturabiliyorsunuz.Bir küçük linç yeriz diye korkmadım değil fakat bu oyunlara başka türlü nasıl erişeceğiz?
Zaten ps3'üm olsa konsoldan oynarım oyunlarıSanırım orijinal olarak bu oyuna konsol üzerinden sahipseniz kendiniz .pkg dosyaları oluşturabiliyorsunuz.
Evet korsan. Linçleyecekler korsan olmadan nasıl indireceğiniz göstersin oradan indirelimSanırım bu site de korsana giriyor, değil mi? Gerçi, orijinal bir şekilde bunlara erişilmeye izin verilmez ki, o da var .
Belki bilgisayarda oynamak isteyenler de çıkabilir, zevk meselesi işte .Zaten ps3'üm olsa konsoldan oynarım oyunları
Linçlemezler, linçleyemezler. Merak etmeyin.Evet korsan. Linçleyecekler korsan olmadan nasıl indireceğiniz göstersin oradan indirelim
Ps3'üm olsa bu kadar zahmete gireceğimi sanmıyorumBelki bilgisayarda oynamak isteyenler de çıkabilir, zevk meselesi işte .
Linçlemezler, linçleyemezler. Merak etmeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet, araştırdım ve .pkg dosyalarını ya kendi konsolunuzdan bilgisayarınıza taşıyacaksınız ya da korsan kullanacaksınız.
Altta RPCS3'ün resmi sitesindeki açıklamayı görüyorsunuz:
Alıntıyı görüntüle