3000mhz Ramleri 3600mhz OC Yapmak

tamam durdur durdur hata dolmuş 700 error da komikmiş :ROFLMAO:

Neyse 3600 MHz CL14 yapalım o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet
3800mhz cl14 mü denediniz 😮 çılgınlık :) hocam 3733mhz cl15 yapsa da olmazmı

Ekler

• 20210130_021203.jpg
    20210130_021203.jpg
    3.2 MB · Hit: 85
Error yok hocam bu şekilde devam ediyor şimdilik
Error vermemesi lazım bu ayarın zaten.
Alt gecikmelere falan da ayarlasak iyi olurdu da 50 tane falan var alt gecikme olarak bu saatte onları tek tek yazamam
uyumak istiyorum ama aynı zamanda istemiyorum 🤭

Alt gecikmelere falan da ayarlasak iyi olurdu da 50 tane falan var alt gecikme olarak bu saatte onları tek tek yazamam
Uyuma sohbet edelim ;)

İlginiz için çok teşekkür ederim onları yapmadan bu şekilde kullansam renderda sorun yaşamam galiba 😊

Bu arada ilk hatayı verdi kapattım hemen

Ekler

• 20210130_021602.jpg
    20210130_021602.jpg
    2.2 MB · Hit: 65
DRAM voltajı 1.47 yapmayı deneyin hata verdiyse.
Yaptım o şekilde deniyorum. Alt gecikme değerlerini girmeden çok bir fark olur mu acaba? Birde 1.47 voltaj değeri normal galiba korkmamı gerektirecek bir şey yok ortada değil mi :D

Yaptım o şekilde deniyorum. Alt gecikme değerlerini girmeden çok bir fark olur mu acaba? Birde 1.47 voltaj değeri normal galiba korkmamı gerektirecek bir şey yok ortada değil mi :D
1.47 gayet normal ve günlük kullanıma uygun bir değer.
Az önce verdiğimiz 1.53 fazla sayılırdı ama zaten stabil kalamadık.
Alt gecikmeleri ayarlamasak çok şey fark eder ancak onları ayarlamak biraz daha zahmetli olduğu için şuan yapamayacağım. Yarın beni etiketlerseniz bu konuya tekrardan alt gecikmelere de bakarız. Ama sen zaten bu ramleri XMP değeri ile kullansaydın da alt gecikmeler bu şekilde ayarlanmamış olacaktı o yüzden şimdilik takıl kafana göre.

1.47 gayet normal ve günlük kullanıma uygun bir değer.
Az önce verdiğimiz 1.53 fazla sayılırdı ama zaten stabil kalamadık.
Alt gecikmelere ayarlamasak çok şey fark eder ancak onları ayarlamak biraz daha zehmetli olduğu için şuan yapamayacağım. Yarın beni etiketlerseniz bu konuya tekrardan alt gecikmelere de bakarız. Ama sen zaten bu ramleri XMP değeri ile kullansaydın da alt gecikmeler bu şekilde olacaktı o yüzden şimdilik takıl kafana göre.
Tamamdır yarın etiketliyeyim hocam. Yine hata geldi kapattım bu arada

Ekler

• 20210130_022840.jpg
    20210130_022840.jpg
    3.8 MB · Hit: 46
Geri