gigabyte b450m s2h anakart bios güncelleme sorunu

theixone

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba, gigabyte b450m s2h anakart ve bu anakart üzerinde ryzen 3600 işlemcili sistem topladım. Sistem geldi bios sürümümü kontrol ettim "F1" olarak gözüküyor, gigabyte sitesinde son gelen güncelleme "F50" olarak gözüküyor. F50 bios güncellemesinin açıklamasında bu güncellemeyi yüklemeden F40 güncellemesinin notlarını kontrol edin yazıyor, açıklama şu; 2Note: If you are using Q-Flash Utility to update BIOS, make sure you have updated BIOS to F32 before F40." Bende "F32" güncellemesini indirdim Qflash ile güncelleme yaparken bios kimliği doğrulaması hatası alıyorum. Bu hatayı alan var mı?

O anakartta F1 sürümü ilk çıkan sürüm yani Ryzen 5 3600 ile çalışmayacak kadar eski. Şu anda sistem Ryzen 5 3600 ile çalışıyor mu? Eğer çalışıyorsa zaten F1 sürümünden farklı bir sürüm kullanıyorsunuz demektir. Dxdiag'tan, msinfo32'den veya CPU-Z'den anakartınızın BIOS sürümüne bakabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba, Gigabyte b450m s2h anakart ve bu anakart üzerinde ryzen 3600 işlemcili sistem topladım. Sistem geldi bios sürümümü kontrol ettim "F1" olarak gözüküyor, Gigabyte sitesinde son gelen güncelleme "F50" olarak gözüküyor. F50 bios güncellemesinin açıklamasında bu güncellemeyi yüklemeden F40 güncellemesinin notlarını kontrol edin yazıyor, açıklama şu; 2Note: If you are using Q-Flash Utility to update BIOS, make sure you have updated BIOS to F32 before F40." Bende "F32" güncellemesini indirdim Qflash ile güncelleme yaparken bios kimliği doğrulaması hatası alıyorum. Bu hatayı alan var mı?
Buradan önce f40 sürümüne güncelleyeceksin sonra son sürüme güncelleyebilirsin.
Masaüstü arama çubuğuna sistem yaz sistem bilgisi çıkacaktır oradan bios sürümüne bak, F40 dan eski bir sürümse yukarıda dediğim gibi önce F40 sürümünü daha sonra son bios sürümünü yükle.
F40 dan üst bir sürüm kullanıyorsan doğrudan son sürümü yükle.

FAT32 olduğuna emin misin USB' nin?

Arkadaşlar aynı hatayı alıyorum sorunu nasıl çözebilirim.

Geri