İbrahim mutlu
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam tamam atıyorum geç oldu konuyu tekrar açtım şindi atıyorumBana biosun bütün menülerini at
hocam tamam atıyorum geç oldu konuyu tekrar açtım şindi atıyorumBana biosun bütün menülerini at
Hocam buyrun iş yoğuugundan hafta sonu atabildimBana biosun bütün menülerini at
Öyleyse oraya açsaydınız konuyu.kimse yok mu bu forumda technopat ta anında cevaplıyolardı
kimse yok mu bu forumda technopat ta anında cevaplıyolardı
Okadar basit demi zaten yaptım dediklerinizi bı sen akıllısın sanki1 buçuk aydır sorunu çözemediniz mi? Rufus ile yazdırmalısınız. Rufus'ta bölüntüleme tablosu seçeneğini MBR yapın. Dosya sistemini NTFS yapın. Boot menüden USB'yi seçin.
Öyleyse oraya açsaydınız konuyu.
Sanane yardımcı olacaksan ol olmıycaksan meşgul etmeMadem cevaplıyorlar neden oraya yazmadın?
Yaptıysan yazsana konuya. Evet, o kadar basit ama beceremiyorsun.Okadar basit demi zaten yaptım dediklerinizi bı sen akıllısın sanki
Yaptıysan yazsana konuya. Evet, o kadar basit ama beceremiyorsun.
Kes lanBırak uğraşma bu arkadaşa gerçekten değmez.
Kes lan
BIOS'un güncel olduğundan emin olun, USB belleğinzin NTFS formatında olmasına dikkat edin, BIOS'da secure boot kısmının disable olduğuna emin olun. Hala olmuyorsa başka bir şey aklıma gelmiyor.
Lan, lun gibi kelimeler kullanarak konuyu kirletmeyin.Kes lan
Şimdilik dursun, baktım hala aynı tavırları sergiliyor silerim.Mesajını silermisin. Hak etmiyor.
Lan, lun gibi kelimeler kullanarak konuyu kirletmeyin.
Öncelikle insan gibi bir soru soruyorum tersleyici bir şekilde cevap alıyorum ve ukalaca sonra moderatör geliyor haksız bir şekilde bana uyarı veriyo technopat sosyal daki insanlar daha seviyeli artık bu forum benim için bitmiştir seviyeli biri olsam sana yapıcağımı bilirdimde neyseBanlandı zaten.
Secure boot yok işte fotoda belirttim nerde olduğunu söylersen yapabilirimBIOS'un güncel olduğundan emin olun, USB belleğinzin NTFS formatında olmasına dikkat edin, BIOS'da secure boot kısmının disable olduğuna emin olun. Hala olmuyorsa başka bir şey aklıma gelmiyor.
Secure boot yok işte fotoda belirttim nerde olduğunu söylersen yapabilirimBIOS'un güncel olduğundan emin olun, USB belleğinzin NTFS formatında olmasına dikkat edin, BIOS'da secure boot kısmının disable olduğuna emin olun. Hala olmuyorsa başka bir şey aklıma gelmiyor.