boyama ellerine zararlı olur terletir fazla kullanırsan 3 aya yine çıkar boyası ne boyası kullanıcaksın?Mousemin boyası öldü gitti nasıl boyayacağım mat siyah rengi var
Bende boya önerisi istiyorum zaten? normal boya o zaman bu klavyedeki mousedaki boya baskılarda zararlı?boyama ellerine zararlı olur terletir fazla kullanırsan 3 aya yine çıkar boyası ne boyası kullanıcaksın?
normal boya değil onlar markayada bağlı değişir boyalar özel mouse boyası diye bir şey yok aster zımparalıcaksın ondan sonra astarlıcaksın oh babam oh uğraşman gerekir.Bende boya önerisi istiyorum zaten? normal boya o zaman bu klavyedeki mousedaki boya baskılarda zararlı?
teknosa preo mouse boyasınormal boya değil onlar markayada bağlı değişir boyalar özel mouse boyası diye bir şey yok aster zımparalıcaksın ondan sonra astarlıcaksın oh babam oh uğraşman gerekir.
başka forumlarda bununla ilgili detaylı konular var oralardan bakmanı öneririm.Bende boya önerisi istiyorum zaten? normal boya o zaman bu klavyedeki mousedaki boya baskılarda zararlı?