Pubg Fps Sorunu Rtx 2070

Tohatlee

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar Donanım
Amd 3700x
gskil 8x2 Ram
Asus Tuf b450m Pro anakart
Asus 2070 8gb Ekran kartı
işlemci de sıvı soğutucu mevcut fakat pubg de Ekranım 165 hz oldugundan fpsi 165 sabitledim nvdia ayarlarından ekran kartını performansada aldım fakat oyun içerisinde bazen 80 fps 90 fps lere düşüyor sonra geri yükselmeler oluyor bu sorunun cevablarsanız sevinirim

Sorun oyun optimizasyonu yüzünden olabilir. Driverlar güncel mi?

Sorun oyun optimizasyonu yüzünden olabilir. Driverlar güncel mi?
Driverlarda güncel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biostan ram mhzlerde yüksek 3200 mhz de çalılşıyor anlamadığım sıkıntı niye böyle bir şey yapıyor

Merhabalar Donanım
Amd 3700x
gskil 8x2 Ram
Asus Tuf b450m Pro anakart
Asus 2070 8gb Ekran kartı
işlemci de sıvı soğutucu mevcut fakat PUBG de Ekranım 165 hz oldugundan fpsi 165 sabitledim nvdia ayarlarından ekran kartını performansada aldım fakat oyun içerisinde bazen 80 fps 90 fps lere düşüyor sonra geri yükselmeler oluyor bu sorunun cevablarsanız sevinirim
sistem birbirlerine yeticek parçalar gibi duruyor ekran kartı driverını DDU'Dan kaldırıp bir daha yüklemeni öneririm(güvenli modda)

Driverlarda güncel

Biostan ram mhzlerde yüksek 3200 mhz de çalılşıyor anlamadığım sıkıntı niye böyle bir şey yapıyor
hocam sistemi güncel olarak biliyor olabilirisinz sistemin ekran kartı driverlerını kurmasına izin veriyorsanız eski driverlerı hiçbir zaman tam silemez(ekran kartı) ekran kartı driverını DDU'dan kaldırın dediğim gibi güvenli modda

Sisteminizin oyun içindeki ısı değerleri nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,789
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri