Jony Case
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,381
He pardon. Ama dediğim gibi günden güne değişir agaBen dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet.
He pardon. Ama dediğim gibi günden güne değişir agaBen dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet.
allah razı olsun abdullah bize böyle gel işte seni seviyorum kardeşim.Güzel kardeşim senden çok sistemi satın almamış kişiler kaos oluşturduğu için sizin sorunlarınıza sıra gelmiyor sen şimdi sistemi satın aldın ve sana stok soğutucu mu gönderdiler? bana sistemini, satın alma ekranını hatta varsa faturanı fotoğraflayarak [email protected]'a mail at ileteyim. Bu kadar.
Adamı karalamıyorlar. Incehesap i karaliyorlarAbdullah hocam sırf bu konudaki haksız ithamları gördüğümden dolayı üyelik açtım ve bu konuya dahil oldum ve şunu anladım sen ne yaparsan yap herkese yaranamazsın insanlar her zaman karalamaya yer bulacaklardır canını sıkma.
Dostum bu nasıl bir mesaj ya GEREKSİZ YERHocam oda aynı video ortamı odam güneş bile almıyor en soğuk yer Diğer etkenler de aynı kasa aynı kasa. Ve almayanlar lütfen gereksiz yer kaplamasın
Konuyu ilk sayfadan bu yana takip edersen "videoda farklı termal macun kullanıldı" gibi haksız bir çok palavra mevcut.Adamı karalamıyorlar. Incehesap i karaliyorlar
Ben sana macunsuz mu dedim? Yada kalitesiz mi dedim? Olma ihtimali de 0 olmamakla birlikte sadece çözüm bulmaya çalışıyorum. Yapılması gereken ekstra mevzu var mıdır diye soruyorum? Burada sana düşen çözümü biliyorsan yazmak bilmiyorsan devam etmek..Dostum bu nasıl bir mesaj ya GEREKSİZ YERgereksiz olan ben değilim emin ol buna. 10 derecelik bir fark yapan termal macun gösterin o zaman bana
bu videoda da göründüğü gibi EN DANDİK YOLDA SATILAN 2 TLLİK MACUN ile 10 derecelik bir fark var adamların bu termal macunu sürdüğünü düşünüyorsan gidip termal macun al ve dene 10 derece fark olacak mı olursa haber edersin. Oda nasıl aynı oluyor yani herkesin odası 25 26 derece mi garip.
Doğru.Konuyu ilk sayfadan bu yana takip edersen "videoda farklı termal macun kullanıldı" gibi haksız bir çok palavra mevcut.
Aynen öyle dostum sana katılıyorum bu konunun incehesaba değil Abdullah abiye açıldığı o kadar belli ki. Hiç kimse kafanıza silah dayamadı 15 İŞ GÜNÜ DİYOR KARGOLAMA SÜRESİNE hiç kimse oraya bakmadan al da demedi ama 6. günde yeter 10.günde hadi artık 12 . gün de S....m bu işi gerçekten çoluk çocuk başka bir şey değil.Konuyu ilk sayfadan bu yana takip edersen "videoda farklı termal macun kullanıldı" gibi haksız bir çok palavra mevcut.