Siz olayı çok yanlış anlamışsınız bence bir tekrar bakın olmadı 2 3 kere daha bakın jeton yavaş sanırımHerseyi Abdullah abinin üzerine atacaklar. Sistemlerinizi iade edin ve Twitch yayıncıların sözde uygun sistemlerini alın.
Dostum sen ne saçmalıyorsun ya allah aşkına ben zaten ilk mesajımı KONU SAHİBİNE yazmışım sen orada BALIK gibi BOŞ YER KAPLAMAYIN demişsin şimdi de sana düşen biliyorsan yardım etmek :d Küfür etmeyi sevmem bu forumu da seviyorum ama gerçekten hak ediyorsun bence. Lütfen sadece mesaj olsun diye mesaj yazmayınBen sana macunsuz mu dedim? Yada kalitesiz mi dedim? Olma ihtimali de 0 olmamakla birlikte sadece çözüm bulmaya çalışıyorum. Yapılması gereken ekstra mevzu var mıdır diye soruyorum? Burada sana düşen çözümü biliyorsan yazmak bilmiyorsan devam etmek..
sen sütünü iç yat kardeşim bu konular sana fazla burada 18 yaşına gelince mod olursun.Aynen öyle dostum sana katılıyorum bu konunun incehesaba değil Abdullah abiye açıldığı o kadar belli ki. Hiç kimse kafanıza silah dayamadı 15 İŞ GÜNÜ DİYOR KARGOLAMA SÜRESİNE hiç kimse oraya bakmadan al da demedi ama 6. günde yeter 10.günde hadi artık 12 . gün de S....m bu işi gerçekten çoluk çocuk başka bir şey değil.
Ya sen anlamiyon.islemci kullanimi daha yüksek yok sıcaklık yüksek ben bunlara diyorum. Olur yani biribirinin aynısı 2 sistem ayni değerleri vermek zorunda deil .Siz olayı çok yanlış anlamışsınız bence bir tekrar bakın olmadı 2 3 kere daha bakın jeton yavaş sanırım
Beyler buraya kavga etmeye mi yoksa sorunlarınızı çözmeye mi geldiniz? SAKİN!sen sütünü iç yat kardeşim bu konular sana fazla burada 18 yaşına gelince mod olursun.
bana demedi arkadaş daha önce oynamadım wazrone demiş yaİşlemci kullanımı fazla dedin ya. Warzone testi yap at demiş Abdullah abi
Vermeleri lazım kontrol et. Bana da önce ekran kartı sonrasında kasa geldi. O olay kargo ile alakalı. Bizzat kargocu ile kendim konuştum.Kargo takip no niye vermiyorlar? Ben hergün bi umutla ekran kartimi mi beklicem @Abdullah Hacıgül
Konu kişisel tartışma alanına dönmesin lütfen. Amacına uygun kalsın...
sen sütünü iç yat kardeşim bu konular sana fazla burada 18 yaşına gelince mod olursun.
Dostum adam kavga etmeye gelmiş belli değil mi ?Beyler buraya kavga etmeye mi yoksa sorunlarınızı çözmeye mi geldiniz? SAKİN!
Gelen kasam içinde gelmeyen ekran karti icinde birsey vermedilerVermeleri lazım kontrol et. Bana da önce ekran kartı sonrasında kasa geldi. O olay kargo ile alakalı. Bizzat kargocu ile kendim konuştum.