Problem yoksa neden değiştirmek istiyosun ?arkadaşlar klavyede basmama tarzında problemler yok.
klavyeyi garanti süresi bitmeden yenilemek istiyorum.
fatura talebinde bulundum o gelince başvuracağım.
ne tarz bi açıklamada bulunsam kabul ederler?
destek olursanız sevinirim.
Biraz yumruk vursan alabilirler ama az cakal degilsinarkadaşlar klavyede basmama tarzında problemler yok.
Problem yoksa neden değiştirmek istiyosun ?
1-2 yıl kullanayım garanti bitmeden yenisini isteyeyim hem garanti süresi uzar hem de elime yeni klavye geçer. Bu mu yapmak istediğin ?
Biraz yumruk vursan alabilirler ama az cakal degilsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani bencede haksizs
Agathon dogru soylemis boyle bisey yapmana gerek yokarkadaşlar klavyede basmama tarzında problemler yok.
hayır birkaç tuşta ağır basma var arka ayakları zorlamadan vesaire kendiliğinden kırıldıProblem yoksa neden değiştirmek istiyosun ?
1-2 yıl kullanayım garanti bitmeden yenisini isteyeyim hem garanti süresi uzar hem de elime yeni klavye geçer. Bu mu yapmak istediğin ?
kardeşim çakallık değil garantinin mantığı yukarıda yazdığım şey değil ben anlamadım her yerde bi tepki yedim sanki banka falan soydumBiraz yumruk vursan alabilirler ama az cakal degilsin
Agathon dogru soylemis boyle bisey yapmana gerek yok
Garantisinin olması o ürünü keyfi bir süre kullanıp sonra değişim isteme hakkı vermez sana dostum. Zaten sana ulaştığı tarih itibariyle 14 gün içerisinde iade ve değişim hakkın var. Senin bu yapmak istediğini burada kimse hoş karşılamaz.hayır birkaç tuşta ağır basma var arka ayakları zorlamadan vesaire kendiliğinden kırıldı
ve ayrıca evet ufak tefek problemler olmadan daha çok kullanmak için göndermek istiyorum
kardeşim çakallık değil garantinin mantığı yukarıda yazdığım şey değil ben anlamadım her yerde bi tepki yedim sanki banka falan soydum
hocam ürüne o süre içerisinde sıkıntı olursa garanti bunu ücret almadan çözmek içindir.Garantisinin olması o ürünü keyfi bir süre kullanıp sonra değişim isteme hakkı vermez sana dostum. Zaten sana ulaştığı tarih itibariyle 14 gün içerisinde iade ve değişim hakkın var. Senin bu yapmak istediğini burada kimse hoş karşılamaz.