Sıkıntı yaratmaz fakat neden daha iyileri varken bunu alasın?En azından derslerimi ve oyun içi konuşmalarımda çok sıkıntı yaşarmıyım birde programı varmı
Alınmaz. 40mm sürücüSteelseries arctis 1 wireless varsa o bütçe'de piyasasını pek bilmiyorum alınız neden çünkü steelseries arctis 1'de(wireless) arctis 7 sürücüleri var diye biliyorum.
Niye Steelseries ısrarı?Peki SteelSeries kısmında ne alabilirim
Arctis 3 kablosuz değil. Bluetooth özelliği var sadece. Yani bilgisayarda kablolu telefonda kablosuz takılabiliyorsun. Kablosuz SS kulaklık istiyorsan Wirelees alman gerekiyor.Merhaba,
Bir kulaklığa ihtiyacım var ve 7.1 olduğundan STEELSERİES ARCTİS 3 2019 EDİTİON almaya karar verdim bu kulaklık wireless mı şu videoda izledim benim bildiğim STEELSERİES kulaklıkları kablolu kablosuz olarak 2 seçenek ile sunuyor ve memnun kalırmıyım bu üründen 7.1 Olduğundan oyunda daha iyi ses kasacağımı düşünüyorum .
2020 başında 350 tl idi şimdi 900 olmuş o zaman bile önermiyorlardıNe gibi sorunları var 899 TL ye alıcağım
hayır kraken TE alınBu iyi midir? peki![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
kraken TE stereo değil ve 7.1 den daha gelişmiş olan THX spatial sistemini kullanıyor ama sen bilirsin.Stereo Kulaklık mı alayım 7.1 varken