Neler Yeni

SteelSeries Arctis 3 İyi midir?

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
cloud 2 bu bütçedeki alınabilecek en iyi kulaklık hyperxin kötü bir marka filan mı olduğunu sanıyorsun git al o çöpü 450tlden fazla etmez o kulaklık kraken tournament edition var ama yazılımsal olarak fps düşürüyor artics 3 ses kasmak için yeterli bir kulaklık değil

berbat bir kulaklık fiyatını asla haketmeyecek bir kulakık attığımız tüm kulaklıklarda 7.1 var zaten saçmalamayın
Benim attığım nasıl ailem çünkü inandıramadım hiç duymadıkları için Hyperx i ve Corsair ı iyi marka olduklarını anlatamadım :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim attığım nasıl ailem çünkü inandıramadım hiç duymadıkları için Hyperx i ve Corsair ı iyi marka olduklarını anlatamadım :(

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Corsair kötü bir marka değildir kesinlikle o anlamda demedim Volid Elite ve Cloud II kullanmak istemiyorum sadece ben değil ailem istemiyor tipi kötü diye
tipi mi kötü saçmalama ailen bunun için istemiyor olamaz kendine yalan söylemeyi bırak cloud 2nin tasarımı gayet hoş bir kulaklık konusunda hiç bu kadar bilgisiz birisiyle karşılaşmamıştım paranıza yazık
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok kötü anlayacak mısın birçok yayıncının hala kullandığı bir marka hyperx global bir marka en iyi üreticilerden biri tartışmasız
artics 3 7.1 sanal olarak bile tam olarak desteklemiyor windows sonic ile etkinleşiyor ve bu bütün kulaklıklarda var ve hiç hissettirmiyor.

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
tipi mi kötü saçmalama ailen bunun için istemiyor olamaz kendine yalan söylemeyi bırak cloud 2nin tasarımı gayet hoş bir kulaklık konusunda hiç bu kadar bilgisiz birisiyle karşılaşmamıştım paranıza yazık

çok kötü anlayacak mısın birçok yayıncının hala kullandığı bir marka hyperx global bir marka en iyi üreticilerden biri tartışmasız
Ben almak istiyorum fakat ailem istemiyor söylüyorum onun yerine alternatif varmı peki volid elite dışında belki onu gösterip sonrada aileme Cloud II Almaya ikna edebilirim

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ben almak istiyorum fakat ailem istemiyor söylüyorum onun yerine alternatif varmı peki volid elite dışında belki onu gösterip sonrada aileme Cloud II Almaya ikna edebilirim
yok cloud alpha var ama ses kartınız iyi olmalı, razer kraken tenin ise yazılımsal sorunları ve fps düşürme problemi var o yüzden cloud 2 alın ya da cloud 2 alın

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
yok cloud alpha var ama ses kartınız iyi olmalı, razer kraken tenin ise yazılımsal sorunları ve fps düşürme problemi var o yüzden cloud 2 alın ya da cloud 2 alın
Yazılımsal sorunu nedir

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap