hocam bende Xeon 3440 var gayet güzel bir işlemci p7h55 turbo var birde sıkıntısıız kullanıyorum ama ekran kartını daha iyi almanı öneririm işlemci 2070'leri bile besliyor nerdeysearkadaşlar herkese günaydın elimde 3440 ve 3470 var anakart olarak p7h55 alacağım ekran kartım 750ti 2 gb 128 bit sizce hangi işlemci ile kullanmalıyım sistemi oc yapmayı düşünüyorum güzel bir soğutucum var
bütçem o kadar vardı onu aldım zaten sadece cs go lol oynamak için aldım pek fazla oyun oynamıyorum yeterli değil mihocam bende Xeon 3440 var gayet güzel bir işlemci p7h55 turbo var birde sıkıntısıız kullanıyorum ama ekran kartını daha iyi almanı öneririm işlemci 2070'leri bile besliyor nerdeyse
tabi ki o zaman oynayabilirsin işlemci gayet güzel bir işlemci birde pcu'nuzun kaç Watt olduğunu atarmısınızbütçem o kadar vardı onu aldım zaten sadece cs go lol oynamak için aldım pek fazla oyun oynamıyorum yeterli değil mi
O şeylere yeter.bütçem o kadar vardı onu aldım zaten sadece cs go lol oynamak için aldım pek fazla oyun oynamıyorum yeterli değil mi
X3440 7-8 ghz yapılsa bile darboğaz yapar ki.hocam bende Xeon 3440 var gayet güzel bir işlemci p7h55 turbo var birde sıkıntısıız kullanıyorum ama ekran kartını daha iyi almanı öneririm işlemci 2070'leri bile besliyor nerdeyse
kanki işlemci nerdeyse ryzen 5 2600'ü geçicek bir işlemciO şeylere yeter.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
X3440 7-8 ghz yapılsa bile darboğaz yapar ki.
Nasıl geçiyor, 4ghz'e oc yapsan, o haliyle bile 1400'ü anca yakalayabiliyor.kanki işlemci nerdeyse ryzen 5 2600'ü geçicek bir işlemci
%15'lik bir fark var aralarında hocamNasıl geçiyor, 4ghz'e oc yapsan, o haliyle bile 1400'ü anca yakalayabiliyor.
Userbenchmarkdan mı ulaştınız bu sonuca?%15'lik bir fark var aralarında hocam
hocam ilk araştırmamı ordan yaparım ve oyun videolarını izlerim ve yaklaşık 20 fps gibi bir fark var oyunlardaUserbenchmarkdan mı ulaştınız bu sonuca?
bazen o kadar bile yokhocam ilk araştırmamı ordan yaparım ve oyun videolarını izlerim ve yaklaşık 20 fps gibi bir fark var oyunlarda
Userbenchmark puanlama sistemi hatalıdır. Testlerde r5 1400 vs x3440 bulamadım ama dediğim gibi ocli x3440 anca r5 1400e yetişebiliyor. Userbenchmarkda sadece çekirdek skorlarının karşılaştırılmasını öneririm.hocam ilk araştırmamı ordan yaparım ve oyun videolarını izlerim ve yaklaşık 20 fps gibi bir fark var oyunlarda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bazen o kadar bile yok