Öneri Geforce Now Kullanan Kişilerin Deneyimi Hakkında

Reaksiyon skoru
211
Merhaba arkadaşlar geforce now üyeliği almayı düşünüyorum. Biraz araştırdım genel olarak bilgilere hakimim ama kullanan arkadaşlardan da iyi yada kötü deneyimlerini sormak isterim. birde internetim 36 megabit ne derece verimli bir deneyim olur benim adıma teşekkürler. 🙂

hocam benim 100megabit gayet güzel ama iuan kullanamıyorum ayrıca şuan pre üyelik satmıyorlar

Tek kullanıyorsan güzel bir deneyim olabilir. Hiçbir zaman kendi pc gibi olmaz fps oyunlarda sinir edebilir. Hikayeli oyunlarda güzel. Ama bence en güzel yanı nadir oynadığım oyunları indirmek zorunda kalmıyorsun pc de yer kaplamıyor mis 👍
Unutma ama interneti tek kullanmak önemli

sizce neden şuan giremiyorum bi bilginiz varmı sadece dönüyor işaretinde kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek kullanıyorsan güzel bir deneyim olabilir. Hiçbir zaman kendi PC gibi olmaz fps oyunlarda sinir edebilir. Hikayeli oyunlarda güzel. Ama bence en güzel yanı nadir oynadığım oyunları indirmek zorunda kalmıyorsun PC de yer kaplamıyor mis 👍

Almayı düşünüyorsun ama sor bakalım stok var mı. :)

hocam benim 100megabit gayet güzel ama iuan kullanamıyorum ayrıca şuan pre üyelik satmıyorlar
Tek kullanıyorsan güzel bir deneyim olabilir. Hiçbir zaman kendi PC gibi olmaz fps oyunlarda sinir edebilir. Hikayeli oyunlarda güzel. Ama bence en güzel yanı nadir oynadığım oyunları indirmek zorunda kalmıyorsun PC de yer kaplamıyor mis 👍
Eyvallah kardeşim sağolasın.

Güzel de ama ücretsiz kullanıcılar için 12.00 dan sonra girmek için 2 saat beklemek gerekiyor çok sıra oluyor.

arkadaşlar böyle ne yapayım internette güvenli hizmet var ama 1 haftadır oynuyordum bugün oldu nasıl çözerim

Bide stok olaylarımı var :D

Premium hesap almayı düşünüyordum.
pre hesap satışı yok şuan

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    21.6 KB · Hit: 123
olabilir

Alma çoğu oyun firması desteğini çekti çekmeyenlerin de bir kısmı çekeceğini açıkladı.

Geri