Telefon kulaklığı mikrofonu nasıl kullanılır?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
32,595
Arkadaşlar JBL T110 kulaklık var, mikrofon jakına da taksak pcde miki kullanılmıyor. Jak dönüştürücü mü almalıyız?

WO Mic kullanarak ilk önce kulaklığı telefonuna takıp daha sonra da o kulaklığın mikrofonunu normal bir mikrofonmuş gibi kullanabilirsin.
Buradan ilk önce uygulamayı indir, sonra driver'ları indir. Daha sonra telefonunun mağazasına WO Mic yaz. Daha sonra bağlantıları yap.

Onun dışında bununla uğraşmak istemezsen evet, dönüştürücü almalısın.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Ciri
WO Mic kullanarak ilk önce kulaklığı telefonuna takıp daha sonra da o kulaklığın mikrofonunu normal bir mikrofonmuş gibi kullanabilirsin.
Buradan ilk önce uygulamayı indir, sonra driver'ları indir. Daha sonra telefonunun mağazasına WO Mic yaz. Daha sonra bağlantıları yap.

Onun dışında bununla uğraşmak istemezsen evet, dönüştürücü almalısın.
Telefonun mağazası mı? :D Pcde kullanmak istiyorum ama önce mobilden bunları mı yapmam gerek?

Telefonun mağazası mı? :D Pcde kullanmak istiyorum ama önce mobilden bunları mı yapmam gerek?
Evet, telefonunla bilgisayar arasında Wi-Fi üzerinden bağlantı kuracağın için telefonunun mağazasından(Google Play, App Store vs.) bu uygulamayı indireceksin.

Evet, telefonunla bilgisayar arasında Wi-Fi üzerinden bağlantı kuracağın için telefonunun mağazasından(Google Play, App Store vs.) bu uygulamayı indireceksin.
Anladım, sanırım uygulama telefonun mikrofonunu pcye bağlıyor normalde, biz kulaklığı telefona takarak kulaklığı bağlıyoruz dimi?
bu videodan yola çıktım :D

Geri