İsmail Aslan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,751
Baban nerelere girdi kankaBamamın leptobuna virüs taraması yaptım eski bir leptop bu kadar virüs çıktı normal mi bu ;
Tabii ki normal değil.
Ağzım açık kaldı oha dedim 3-5 tane bekliyordum peki bunların hepsi temizlendimi şimdiSence normal mi?
2.el almıştık zamanındaBaban nerelere girdi kanka![]()
Karantinaya almıştır, karantinaya gelip silin. Onun dışında bir de Kaspersky ile tarama yapmanızı öneririm, sonrasında ise Kaspersky'ı kaldırmanızı öneririm, eski sistemlerde biraz ağır çalışabilir.Ağzım açık kaldı oha dedim 3-5 tane bekliyordum peki bunların hepsi temizlendimi şimdi
Henüz silinmemiş sanırsam. "No action by user" yazıyor.Ağzım açık kaldı oha dedim 3-5 tane bekliyordum peki bunların hepsi temizlendimi şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2.el almıştık zamanındaformatlamadan.
Eski sahibi hor kullanmış hem aleti hemde edevatınıAğzım açık kaldı oha dedim 3-5 tane bekliyordum peki bunların hepsi temizlendimi şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2.el almıştık zamanındaformatlamadan.
Sıra sıra temizliyor galiba Şu şekilde bildirim geliyor ;Henüz silinmemiş sanırsam. "No action by user" yazıyor.
Yav 2.el almıştık , oyun bile yok zula haricinde.Bal dök yala, sakın korkma. Bir de Torrent diye bir şey var sen kullanma onu ne olur ne olmaz.