Autoruns yükleyin ve Logon, Scheluded Tasks kısmından ekran görüntüsü atın. Yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.
Sisteminiz ön başlatıldığında ve oturum açtığınızda hangi programların otomatik olarak başlatacak şekilde yapılandırıldığını görün.
learn.microsoft.com
Autoruns64.exe hatta Autoruns.exe yönetici olarak çalıştırın. Belki 32-Bit girişler de vardır. İkisinden de dediğim gibi Logon ve Scheluded tasks kısımlarının ekran görüntüsünü atıp paylaşın. Neleri silmeniz gerektiğini söylerim. Hiç olmadı Teamviewer ile bağlanıp yardım da ederim size kalmış. TW bağlanmam sorun olmayacaksa da özelden bana ulaşın.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca bağlantıda önerdiğim üç araç ile sistemi taratın, çıkan zararlıları temizleyin işleminiz bitince bu araçları tamamen kaldırabilirsiniz.
Termal bakımlarını yapmadıysanız yapın. BIOS sıfırlayın, BIOS için ayar konusunu en aşağıda bıraktım.
Virüs olma ihtimaline karşın AdwCleaner, Malwarebytes ve Kaspersky bağlantıdaki aracı ile sistemi taratın. Kaspersky ücretsi deneyin değil, ortadaki seçeneği indirin. Tüm uygulamaları yönetici olarak çalıştırın. Malwarebytes kurulumlu, diğerleri kurulumsuz. Önce AdwCleaner, sonra Malwarebytes ve en son Kaspersky ile tararın ve temizleyin. İşlemler bitince hepsini kaldırabilirsiniz.
Download Malwarebytes AdwCleaner 2026 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance.
www.malwarebytes.com
...
Ek olarak o konuda bağlantısını paylaştığım PUBG konusundaki genel sistem kontrollerini de yapabilirsiniz. Sürücü güncellemeleri ve ince ayarlar olduğundan sisteme faydası olur.