HyperX alloy core rgb

Reaksiyon skoru
20
Dostlar ben lol oynuyorum mekanik önemli değil benim için ama olsada olur 350 tl yi geçmicek şekilde klavye önerisi alabilirmiyim bide alloy core rgb kullanan varsa nasıl bir klavye?

Dostlar ben lol oynuyorum mekanik önemli değil benim için ama olsada olur 350 TL yi geçmicek şekilde klavye önerisi alabilirmiyim bide alloy core RGB kullanan varsa nasıl bir klavye?
G213 mk110 k55 gibi klavyelere bakabilirsin mk110 mekaniğe en yakın hissi verecektir ve bazı mekanik klavyelerden daha kaliteli. Mekanik çok önemli değilse bu klavyeler malzeme kalitesi olarak mekanik rakiplerinden çok daha öndeler.

G213 mk110 k55 gibi klavyelere bakabilirsin mk110 mekaniğe en yakın hissi verecektir ve bazı mekanik klavyelerden daha kaliteli. Mekanik çok önemli değilse bu klavyeler malzeme kalitesi olarak mekanik rakiplerinden çok daha öndeler.
Sağol,teşekkürler

G213 düşünürsen yardımcı olurum. Forum için inceleme hazırlayasım var ama bilemedim :D

ohh be en sonuda bende bu klavyeyi herkesden önce önerdi düşünmeden al derim

Ogre güzelde bilek desteği ayrılıyor ya çok kötü o ya arkadaşım çift taraflı bantla yapıştırmıştı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

g213 ü canlı kullanma fırsatım oldu çok güzel bi klavye ama aşırı derecede sesli bir membran klavyeye göre
Çok sesli değil aslında. Emsallerine göre yazılım farkı var ya. Bildiğim kadarıyla Alloy core fn ile çalışmakta. Zaten yazılım için aldım. Gayet memnunum. Alloy core efsane bişey ya duruşu fena

Ogre güzelde bilek desteği ayrılıyor ya çok kötü o ya arkadaşım çift taraflı bantla yapıştırmıştı :D

Çok sesli değil aslında. Emsallerine göre yazılım farkı var ya. Bildiğim kadarıyla Alloy core fn ile çalışmakta. Zaten yazılım için aldım. Gayet memnunum. Alloy core efsane bişey ya duruşu fena
kanka ama obilek deşteiğ bence insanlarıın kol mesafesine kol uzunluğun da göre ayrlamsı için diye biliyorum bileşik olmaması o kada büyük bir soun değil bence

kanka ama obilek deşteiğ bence insanlarıın kol mesafesine kol uzunluğun da göre ayrlamsı için diye biliyorum bileşik olmaması o kada büyük bir soun değil bence
Yani internet kafede kullanmıştım fena bi klavye ve çıkmasının avantajı var bence.

kanka ben ogreden ziyade warlock compacktı tercih ederim nedense minimal klavyeler daha hoşuma gidiyor
kişinin isteğine ve num pade ihtiyac duyup duymamaına göre dğişir şahşen ben numpad kullanıyorum aktif olarak

Yani internet kafede kullanmıştım fena bi klavye ve çıkmasının avantajı var bence.
öenmli olan senin el rahatlığın sen kafana yatanı al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,881
Üyeler
188,006
Son üye
brkbeko
Geri