MSI Afterburner Hatası?

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Merhaba sevgili dostlarım,
Bugün pc ye format attım az önce BİOS üzerinden kasa fan hızını bir tık arttırdım ve pc yi açtığımda MSI afterburner sapıttı hiçbir değeri göstermemeye başladı acaba sebebi nedir?
((NOT!!)):: BİOS tan fan hızına ellemediğim süreçte gayet iyi çalışıyordu ama bu seferde fan hızı düşük olduğu için hava sirkülasyonu kötüleşiyordu ve doğal olarak sistem bir tık ısınıyordu

Ekler

• Ekran Görüntüsü (1).webp
    Ekran Görüntüsü (1).webp
    45.5 KB · Hit: 74
Bugün PC ye format attım az önce BİOS üzerinden kasa fan hızını bir tık arttırdım ve PC yi açtığımda MSI afterburner sapıttı hiçbir değeri göstermemeye başladı acaba sebebi nedir?
((NOT!!)):: BİOS tan fan hızına ellemediğim süreçte gayet iyi çalışıyordu ama bu seferde fan hızı düşük olduğu için hava sirkülasyonu kötüleşiyordu ve doğal olarak sistem bir tık ısınıyordu
Sürücüsü güncelleme almış olabilir

Hocam sürücü daha yeni yüklendi :D
hocam format sonrası win 10 kurdunuz diyelim sonra ayarlara>günçelleştirme ve güvenlik girin güncellelemeleri denetle diyin bir kaç tane güncelleme gelir aynı şekilde amd softwarede oluyor yani msı afterburner de de olabilir

Bugün PC ye format attım az önce BİOS üzerinden kasa fan hızını bir tık arttırdım ve PC yi açtığımda MSI afterburner sapıttı hiçbir değeri göstermemeye başladı acaba sebebi nedir?
kaldırıp tekrar kurmayı denedinizmi?

Hemen deniyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam format sonrası win 10 kurdunuz diyelim sonra ayarlara>günçelleştirme ve güvenlik girin güncellelemeleri denetle diyin bir kaç tane güncelleme gelir aynı şekilde AMD softwarede oluyor yani msı afterburner de de olabilir
Hocam yazdığımı tam okumadınız heralde :) sistem zaten herşeyi güncel ben ta ki BİOS'a girip fan hızını yükseltmeme kadar... Sorun da fan hızını bir tık yükselttikten sonra oldu

MSI afterburner ı silip tekrar kur, ayrıca kontrol et sistemin ekran kartını görüyor mu diye
Hocam aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarında gözüküyor ekran kartı

Hocam maalesef işe yaramadı

MSI afterburner ı silip tekrar kur, ayrıca kontrol et sistemin ekran kartını görüyor mu diye
Hocam sildim yükledim hala aynı tık yok :(

Son düzenleme:
Bende hiç çalışmıyordu format sonrası eski sürüm yükleyince düzeldi.

Bende hiç çalışmıyordu format sonrası eski sürüm yükleyince düzeldi.
Bende de format öncesinde çalışmıyordu format attıktan sonra düzeldi ama biosa girip fan hızını elle yükselttiğimde bi baktım çalışmıyor

Bende de format öncesinde çalışmıyordu format attıktan sonra düzeldi ama biosa girip fan hızını elle yükselttiğimde bi baktım çalışmıyor
Riva static tuner server programı ile calışır. Kurarken kurmamız gereken 2.program. Tüm bilgileri o çeker. Biosa yaptiginiz ayari sifirlayin derim.

Riva static tuner server programı ile calışır. Kurarken kurmamız gereken 2.program. Tüm bilgileri o çeker. Biosa yaptiginiz ayari sifirlayin derim.
Hocam öyle yapınca da kasadaki fan hızı düşüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,356
Üyeler
187,820
Son üye
Xfxbios
Geri