MSI Afterburner Hatası?

hocam aşağı kısma dokunamıyorum ki seçeyim
Hacı o zaman benim yaptığım yolu izle programı muhtemelen ssdye kuruyorsun onu hdd ye kur ve sonra tekrar dediğimi yap bende düzeldi vallahi sendede düzelir inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vanguardı kapatın after burneri tekrar kapatıp açın
Bende hiç açılmadı vanguard :) daha 1 kere girmedim oyuna başlangıçta da kapalı yani ben açmazsam açılmıyor

Hacı o zaman benim yaptığım yolu izle programı muhtemelen ssdye kuruyorsun onu HDD ye kur ve sonra tekrar dediğimi yap bende düzeldi vallahi sendede düzelir inşallah

Bende hiç açılmadı vanguard :) daha 1 kere girmedim oyuna başlangıçta da kapalı yani ben açmazsam açılmıyor
hocam hem ssd ye kurdum hem de hdd ye hiçbirinde çalışmadı irot vanguardı da kapattım olmuyor

hocam hem SSD ye kurdum hem de HDD ye hiçbirinde çalışmadı irot vanguardı da kapattım olmuyor
konuyu görünce sildim bende açılmayınca daha sonra hddye kurup o ayarı yaptım ve çalıştı umarım bulurusn bir yolunu

konuyu görünce sildim bende açılmayınca daha sonra hddye kurup o ayarı yaptım ve çalıştı umarım bulurusn bir yolunu
inşallah hocam

Hocam şuan beta sürümünü indirdim ve vanguardı kapattım oldu büyük ihtimalle arkadaşın dediği gibi vanguard yüzünden

Hocam bakıyorum da bulamıyorum maalesef acaba siz de vaktiniz olduğunda bakar mısınız anakartım Gigabyte b450m s2h

Geri