Nightless
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,600
PTT sitesi çöküp duruyor bir de
Takip de edilmiyor sonra
Corona davası olmasa 10 kere geçmiştim karşıya evde dışarı kafamı çıkarmıyorum
PTT sitesi çöküp duruyor bir de
Takip de edilmiyor sonra
Valla ben de ya coronadan dolayı hep evdeyimCorona davası olmasa 10 kere geçmiştim karşıya evde dışarı kafamı çıkarmıyorumMadendeyim zaten 2 gündür iyice karanlığa kapadım kendimi
![]()
Valla ben de ya coronadan dolayı hep evdeyim
Artık alıştık ama
Hocam şey sorucam. Ben Aliexpress'ten şuan kuponu aldım da. Sizin bu mousepadinizden almayı düşünüyorum.Dostlar selam.
İnceleme serimizde bugüm ucuz yollu rgb mousepad var.
Öncelikle 10$ kuponla aliexpress'ten aldım 59tl+16tl vergi olmak üzere toplam 76tl ödedim.(küsüratlarıyla)
Gelmesi 14gün sürdü tam. Bence fena değil
Mousepad'e gelirsek güzel paketlenmişti etrafında patpatlardan vardı adını unuttumSağlam geldi.
+Mousepad bence güzeldi üstündeki kumaşı logitech'in mousepad'indekine benzer bir kumaş fena değil mouse hissiyatı falan gayet güzel geldi bana. Takılma olmuyor
+RGB'leri benim için yeterli ışık seviyesi olsun renk geçişi olsun
+30x80ölçüsünde olması gayet güzel
+Masamda güzel durduğunu düşünüyorum
+Uzun vadede ne olur bilmem konuyu güncellerim arayla
Gelelim görsellere
Bir tık kötü oldu ama elimden bu geldi.
Videosu
https://m.tr.aliexpress.com/item/40...er_id=37891cf6572547e39fee29a5767731c0&is_c=NHocam şey sorucam. Ben Aliexpress'ten şuan kuponu aldım da. Sizin bu mousepadinizden almayı düşünüyorum.
Link gönderme şansınız olur mu? Benim baktıklarım hep pahalıya denk geldi de?![]()
Reaksiyon atamıyorum.kargo ücreti baya iyiymiş vallaha bizim zamanımızda iyiydi ya baktı olmuyor baktık iflas ettik kargo ücretlerinemi yansıdıMousepad fiyatı aynı mı bu arada ?
Çok teşekkür ederim hocam. Buradan alacağım. İndirimle beraber 66TL'ye geliyor kargo dahil. Bir de gelince vergi çıkar değil mi 10-15 lira?
Evet siz de 4-5 dolar yazdırın.Çok teşekkür ederim hocam. Buradan alacağım. İndirimle beraber 66TL'ye geliyor kargo dahil. Bir de gelince vergi çıkar değil mi 10-15 lira?
Ölçüsü nedir sizinkininÇok teşekkür ederim hocam. Buradan alacağım. İndirimle beraber 66TL'ye geliyor kargo dahil. Bir de gelince vergi çıkar değil mi 10-15 lira?
Vergi fiyatın yüzde 20 si damga ve pul 8-9 TL oradan hesapla Vergiyi satış fiyatından hesaplayacaksın ödediğin miktardan değil.Çok teşekkür ederim hocam. Buradan alacağım. İndirimle beraber 66TL'ye geliyor kargo dahil. Bir de gelince vergi çıkar değil mi 10-15 lira?
Neyi 4-5 dolar yazdıracağım?Evet siz de 4-5 dolar yazdırın.
Ortalama 15tl çıkıyor
iyi fiyat.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ölçüsü nedir sizinkinin
Satıcıya mesaj olarak faturayı 5 dolar yazar mısınız diyebilirsinNeyi 4-5 dolar yazdıracağım?
30x80 alacağım bende.
Neyi 4-5 dolar yazdıracağım?
30x80 alacağım bende.
Satıcıya mesaj olarak faturayı 5 dolar yazar mısınız diyebilirsin
Ben 2-3 yemezler diye düşündüm bilmiyorum
@Nightless